21 Aralık 2023 Perşembe

PAŞABAHÇE'DE GÜNGÖRENSPOR MAÇININ ÖNEMİ DAHA DA ARTTI

 


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda ilk iki için umutlarını koruyan Paşabahçe, Pazar günü evinde konuk edeceği Güngörenspor maçını oldukça önemsiyor.

Grupta Çarşamba günü oynanan Erteleme Maçından Galata'nın Batı Trakyaspor'u mağlup etmesinin ardından rakibi ile arasındaki puan farkı 5'e çıkması Boğaziçi Ekibinin Güngörenspor ile ikinci yarının ilk maçında yapacağı  mücadeleyi daha da önemli kıldı.

Paşabahçe Antrenörü Aşkın Karadeniz zorlu mücadele öncesinde yaptığı değerlendirmede, " İlk maçta Güngörenspor'u evinde 3-1 mağlup etsek de çok enteresan bir takım olduğunu gayet iyi biliyoruz. Nitekim puan tablosunda bizim bir alt basamağında bulunmaktalar. İşi çok sıkı tutmak zorundayız, çünkü kaybedeceğimiz kadar puan kaybını fazlası ile yaşadık. Futbolcularımız da mevcut tablonun gayet farkında " diye konuştu.




AKSU, " TRİBÜN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR " 


Beykoz Temsilcisinde Futbol Şube Sorumlusu Neşet Aksu ise kritik bir eşikte olduklarını söylerken, " Galata'nın d erteleme maçında aldığı galibiyet aramızdaki farkı 5'e çıkardı. Bu andan sonra hiçbir bahane kabul edilemez, mutlak surette galibiyet serisi yakalamak zorundayız. Bunun başka da bir çaresi yok. Güngörenspor maçında biran olsun konsantre kaybı yaşamamak şart. Çok dişli ve inatçı bir rakip. Ben Paşabahçe'ye gönül verenleri Pazar günü Saat 15.00'de başlayacak maçımıza davet ediyorum. Onların vereceği desteğe çok ihtiyacımız olacak, takımı 90 dakika oyunda tutmak için katkıları büyük olacaktır " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder