21 Aralık 2023 Perşembe

COŞKUN OKUR BAŞKANDAN, MURAT AYDIN BAŞKANA ÖZEL HEDİYELİ BİR ZİYARET VAR


Beykoz İlçesinin köklü kulüplerinden olan Paşabahçe Spor Kulübü 2023-24 Sezonu için çok özel ve anlamlı bir forma dizayn etmişti.

Yeşil-Kırmızılı camiada oldukça ilgi gören formalar için talep beklentinin üstünde olmuştu.

Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın' makamında nezaket ziyaretinde bulunurken beraberinde getirdiği ve üzerinde Murat Aydın'ın isminin yazılı olduğu formayı da hediye etti.

Ziyarette Beykoz İlçe sporuna ait görüş alışverişinde bulunulurken Başkan Okur, Belediye Başkanı Murat Aydın'a kulübü için yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

" Belediye Başkanımız Murat Aydın, sahası olan Spor Kulüplerinin ecri misil bedellerini öderken birçok gider kaleminde önemli katkılarda bulunmakta. Paşabahçe Spor Kulübü adına şahsım ve yönetim kurulum adına Başkanımıza hem teşekkür hem de nezaket ziyaretinde bulunup güzel bir sohbet ortamı yaşadık " diye konuşan Coşkun Okur, ziyaretin ardından beraberinde getirdiği 2023-24 Sezonu Özel Dizayn Formasını Başkan Murat Aydın'a teşekkür etti.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise Paşabahçe Spor Kulübüne her kademedeki müsabakalarında başarı dileğinde bulundu.

TALİP ERCAN-ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder