15 Şubat 2024 Perşembe

BEYKOZ İSHAKLISPOR, KÜÇÜKÇEKMECE MAÇINA ARTIK HAZIR...BEYKOZLULARDAN DESTEK BEKLENİYOR


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunda Yarın ( Cuma ) son derece zorlu ve çekişmeli bir mücadeleye sahne olması beklenen Beykoz İshaklıspor-Küçükçekmece maçı öncesi her iki takım da hazırlıklarını tamamladı.

Grupta 3 takımın 35 puana sahip olması ile yarışta hassas dengeler ortaya çıkarken Beykoz İshaklıspor'da Teknik Direktör Aydın Dursun hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.



Bordo-Mavili ekipte Kırmızı Kart Cezalısı Oğuzhan Yedibela dışında eksik bulunmuyor. " Takımda herkes maçın öneminin farkında, dolayısı ile her şey yarın sahada belli olacak. Güzel bir antrenman süreci yaşadık, futbolcularım oldukça hırslı ve enerjik görüntü çizerek beni mutlu etti. İnşallah Küçükçekmecespor'u yenip avantaj sağlayacağız " diye konuşan  Aydın Dursun Beykozlu futbolseverleri müsabakaya davet etti.



Küçükçekmecespor maçı öncesi Kulüp adına son açıklama Kulüp Başkanı Ali Cinel'den geldi. Başkan Cinel geride kalan hafta sonunda hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadıklarına vurgu yaparken, " Yapacak bir şey yok bu maç artık geride kaldı, üzüldük mü elbette üzüldük. Şimdi önümüzde zorlu bir maç daha var. Takım olarak müsabakaya hazırız. Ben buradan başta mahallemiz sakinleri olmak üzere tüm Beykozlu futbolseverleri maçımıza davet ediyorum. 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum, ilk maçı deplasmanda kazanmıştık, rövanşı da alacağız " dedi.




Beykoz İshaklıspor-Küçükçekmecespor karşılaşması Yarın ( Cuma ) Beykoz Stadında Saat 15.00'de başlayacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder