12 Şubat 2024 Pazartesi

FUTBOL SAHALARINDAN MUHTARLIK ADAYLIĞINA BİR İSİM....SERKAN ÇANUR


Beykoz İlçesi Spor Camialarından Mahalle Muhtarlığı yapan isimlere Mart Ayında yapılacak Yerel Seçimler sonrası yeni isimler dahil olacak mı?

Halihazırda uzun yıllardır Soğuksu Spor Kulübünde Başkanlık yapan Muammer Aydınoğlu, Beykoz İshaklı Mahallesi Muhtarı ve  Kulüp Başkanı Ali Cinel gibi isimlere bakalım yeni isimler dahil olacak mı...

İlçenin değişik mahallelerinde spor kulüplerinde görev yapmış, futbol oynamış birçok isim bu dönem adaylığını koymuş durumda. Bunlar içinde çok uzun yıllar öncesine dayanan bir dostluğumuz, kardeşliğimiz olan Ortaçeşme Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Çanur'a mahalle esnafına yaptığı ziyaretler esnasında rast geldik.




Yıllar yılı Kulüp Yöneticiliği deneyimi olan Ortaçeşmespor Camiasının Serkan Abisi olan Muhtar Adayı Çanur bu görevi de başarı ile ifa edip mahallesinin cehresini değiştirebileceği düşüncesinde.

Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarı dileklerimizi ilettik, takdir Ortaçeşme Mahalle sakinlerinin...bakalım Kulüp Başkanlığından Mahalle Muhtarlığına geçiş yapanlar kervanına dahil olacak mı...

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder