11 Şubat 2024 Pazar

HAYDA GİTTİ ÇÖZÜM MERKEZİ GELDİ UMUMİ TUVALET Mİ , BAKALIM NE OLACAK !

 


Beykoz İlçe Meydanındaki İBB çalışmaları sonunda nasıl bir görüntünün olacağı merakla ve sabırla beklenirken İBB Çözüm Merkezi olarak hizmet veren yerin etrafı kapatılmaya başlandı.

ERHA Beykoz'a mesaj atan konudan haberdar Beykozlular burasının tuvalet haline dönüştürüleceği iddiasında bulunup karşı çıkmakta.

Geç vakitte haber koşturması için ilçe dışında olduğumuzdan mesajlara dönüş yapamadık, iletilen habere göre bu bölge Umumi Tuvalet olarak hizmete girecekmiş, tabii ki net cevap ilgili birimlerden gelecektir.

Gelen mesajlardan en ilgi çekeni ise " Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk " şeklinde olanı idi. Zaten mevcut tuvaletin yeri tartışma konusu iken burasının yani Çözüm Merkez yerinin Umumi Tuvalet olarak dönüşme ihtimali ise gerçekse çok tartışma götürecek gibi.

Tabii ki bu konuda resmi bir açıklama da olmasa da konuyu takip edenler bilgi edinmiş olacak ve bizlere bu konuyu gündeme taşımamız istediler.

Gerçekten de burasının umumi tuvalet olarak düşünülme durumu varsa yazık ki yazık demek düşer bize...o kadar emek, güzel bir meydanın yanında burası o kadar çok sırıtacak ki...yani Beykoz İlçe Merkezinde tuvalet yapılacak yer bulmak bu kadar mı zor! hiç olmaz ise eskisi kalsa idi o bare sahilde biraz görüş alanı dışında kalmakta idi.

Hafta içi mesaisinde konunun takipçisi olacağız...ha söylentiler konuşulanlar yanlış ise o küçük kapalı bina yakışıyor mu Allah aşkına bunu bir Beykoz sevdalısı olarak yazıyoruz.

Nasıl ki yılların  denize akan kanalizasyon işi bir önceki çalışma hallolmuş takdir etmişsek bunu karşı durmamız da gerekir demekteyiz. İnşallah yanlış bir bilgidir diyelim bu konuyu.

Yarın gerekli birimlerden en net cevabı alıp paylaşacağız....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder