17 Şubat 2024 Cumartesi

KAVACIKSPOR'DAN MUHTAR ADAYI İSMAİL YAVUZ'A TEŞEKKÜR VAR


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubuna dahil karşılaşmada Küçükçekmece Tokat Bereketli takımını konuk eden ve müsabakadan 1-0 galip ayrılıp adını Sal Klasman Grubuna kalan Kavacıkspor camiasında büyük sevinç yaşanıyor.

Maçın ardından yaşanan coşkulu kutlamaların ardından Kavacık Mahallesi Muhtar Adaylarından İsmail Yavuz'un özel kutlama yemeğinde buluşan Yeşil-Beyazlı ekip futbolcuları ve teknik kadrosu yorgunluk attı.



Kavacık Spor Kulübü Başkanı Enes Kararmaz yemek programının ardından Muhtar Adayı ve semtin sevilen simalarından İsmail Yavuz'a teşekkür ederken, " Bu mutlu ve özel günümüze özel bir katkı sunan değerli büyüğümüz İsmail Yavuz'a şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum. Bu tür desteklerin örnek olup daha da çoğalması en büyük dileğimiz " diye konuştu.



Kavacık Mahallesinin renkli ve tanınmış simalarından olan İsmail Yavuz ise futbolcular ile gurur yaşadıklarını söylerken, " İnşallah yolun sonu geçen 2 sezonda mücadele ettiğimiz gibi TFF Bölgesel Amatör Lig olur. Kavacıkspor'umuza İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda şimdiden başarılar diliyorum. " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder