14 Şubat 2024 Çarşamba

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL PROGRAMI , " BİR YASTIKTA 40 YIL " VARDI


Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir program vardı.

" Bir yastıkta 40 Yıl " temalı programın duyurusunda Ak Parti İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un da katılacağı bilgisi iletilirken Kurum, Erzincan'da yaşanan toprak kayması faciası için gün içindeki tüm programlarını iptal ettiğinden gelemezken selamlarını iletti.

Oldukça geniş bir katılımım olduğu özel programda masalara kalp şeklinde balonlar asılırken program bitiminde ise misafirlere gül dağıtımı yapıldı.

Etkinlikte Beykoz İlçesinde ikamet eden 40 yaş üstü evlilik süreleri olan çiftler misafir edilirken katılımcılar arasında tam 61 yıldır evli olan Anadoluhisarı Mahallesinde ikamet eden Mustafa Yaşar-Emine Koyutürk çifti ilgi odağı oldu.




Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Başkanı Özkan Ayduğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve ilçe yöneticileri dışında il teşkilatından misafirler vardı.

Beykoz Belediye Başkanı ve 31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimlerde yeniden Ak Parti Adayı olan Murat Kurum programa eşi Bedriye Aydın ile katılım sağladı ve davetli misafirleri masalarında ziyaret etti.

Öte yandan davetliler için kendi gençlik dönemlerini içeren 70 ve 80'li yılların popüler müzik eserleri salonda yankılandı.



Programda ilk konuşmayı Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf yaparken programın teması olarak evlilik anında söylenen " Bir yastıkta kocasınalar " cümlesine atıfla " Bir yastıkta 40 yıl " ı seçtiklerini söylerken , " Evlilik bir nefesle başlar son nefesle biter...acılar, mutluluklar, hüzün ve sevinçler ve sevgiler paylaşınca güzel olur. Özellikle hanımlarımız bizim topraklarımızda ailenin temel değeridir. Eğer ki kadınlarımız mutlu ise ülkemizde mutludur. Biz inanıyoruz ki güzel aile güzel toplumu, güzel toplum ise güzel Türkiye oluşturur. Ben 40, 50 ve 60,70 yıl sürecek evlilikler ve sağlıklı günler diliyorum " dedi.




Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan ise yaptığı konuşmada misafirlerini onura edici bir cümle kurarken, " Ben burada 40, 50, 55 yıllık evli çiftler yerine adeta partimizin gençlik kollarının toplantısındayım gibi hissediyorum. Rabbim nice yıllar bir arada olmanızı, yaşamanızı nasip etsin. Sizler aile değerini sabır, sevgi ve hoşgörü ile sağlayan, tutan unsurlarsınız. Huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum " şeklinde konuştu.




Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise misafirlere katılımlarında dolayı teşekkür ederken " Eskiden bir yastıkta 40 yıl diye başlardı dilekler ancak onlar bizim, sizlerin evlilik dönemlerinde kaldı şimdi iki yastık olmakta " diye konuşmasına farklı bir pencere le başlarken daha sonra davetlilere hitaben aranızda kaç yıldır evli çiftler sorusunu yöneltince, " 51 yıl, 58 yıl ve de sonrasında ise 61 yıldır evliyiz " diye cevaplar geldi.



Başkan Aydın daha sonra yanına eşi Bedriye Aydın'ı da davet ederken 42 yıl süren evliliklerini hatırlattı ve eşine yönelik jestler içeren cümleler kurdu. " Bizler gelecek nesillerin daha mutlu ve huzurlu olması için çabalıyoruz, çalışıyoruz. Beykoz'da yaşayan insanları mutlu kılmak, ve önlerindeki engelleri ortadan kaldırma gayretindeyiz. Beykozlular mutlu ise bu bizleri daha da motive etmekte. Biz Beykoz'daki seçimlerden yüzde yüz destekle çıkacağımıza inanıyoruz, bize oy verenler dışındaki insanların da kendi mutlulukları için önlerindeki engellerin aşılmasında bizlere düşünce ve fikirleri, önerileri ile katkıda bulunacaklardır. " diye konuşan Başkan Murat Aydın daha sonra programın anısı olacak fotoğraf karesi çekimi öncesinde başta 61 yıllık evlilik süreci olan Mustafa Yaşar-Emine Koyutürk çifti başta olmak üzere davetlileri sahneye davet edip, hem konuştu, sohbet etti, hem de güne özel kareleri birlikte verdi.



Başkan Aydın Programı Organize eden Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilat Kadın Kolları ve Mahalle Temsilciler ile de birlikte fotoğrafta buluştu.




TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder