27 Ocak 2019 Pazar

BEYKOZ'UN TEK KIZ FUTBOL TAKIMI RÜZGARLIBAHÇESPOR, HAFTAYI ÜZGÜN KAPATTI

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Liginde maçlara verilen arada bütün dikkatlerini Yıldız Kız Futbol maçlarına çeviren Rüzgarlıbahçespor, Bakırköy Gençlik ile yaptığı müsabakadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Türkiye Şampiyonasına gitme şansını kaybeden Beykoz ekibinin kızları müsabakanın ardından oldukça üzgün idi. Rüzgarlıbahçespor Yıldız Kız Futbol Takımı, müsabakaya şu isimlerden kurulu kadrosun ile çıktı…
1-Emel 2- Sıla Çapraz 3-Merve 4-Türkan 5-Defne 6-Sena 7-Gamze 8-Sıla Kara 9-Zeynep 10-Aliye 11-Melike ….Lacivert-Beyaz-Kırmızılı takımın müsabakadaki tek golünde ise Aliye’nin imzası vardı.


Müsabakanın ardından açıklamada bulunan Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar, ” Kızlarıımız ile birlikte bizler de üzüldük ancak, yapacak da bir şey yok. Beykoz İlçemizi bu dalda temsil eden , hele ki birkaç senelik maziye sahip bir kulüp olarak bunun gururu yeter de artar. Biz mahallemiz kızlarında da spor yapma imkanı sunduk ve gelinen noktada bir hayli mesafe kat ettiğimiz ortada. Başarılar elbette skorlara da bağlı ancak bizim açımızdan en büyük kazanım, başarı bu kızlar ile aynı yolda yürümek ” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder