27 Ocak 2019 Pazar

BİNALİ YILDIRIM KANLICA'DA YÜRÜYÜŞ YAPTI

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Beykoz ilçesindeki Kanlıca Meydanı’nda yürüyüş yaptı.


TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Beykoz ilçesindeki Kanlıca Meydanı’nda yürüyüş yaptı. Yıldırım, meydandaki bir sahaftan kitap satın aldı. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Yıldırım, bir kafede Kanlıca sakinleriyle sohbet etti.Yaklaşık 3 saat Kanlıca'da kalan Yıldırım vatandaşlarla sohbet ederken "Bu seçim mahalli bir seçim. 5 yıl boyunca yerel yönetimde kimlerin olacağına karar vereceğimiz için bunu düşünerek oy kullanmalıyız" ifadelerini kullandı. 

Çocuklardan ve gençlerden yoğun ilgi gören Yıldırım, vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektirdi.Ziyareti sırasında çevrede bulunan esnafla da bir araya geldi. Çevrede bulunan bir sokak köpeğini seven Binali Yıldırım, kuşlara da yem attı.  Vatandaşlarla birlikte Kanlıca yoğurdu yiyen Yıldırım, daha sonra Kanlıca AK Parti Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret etti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder