29 Ocak 2019 Salı

MURAT AYDIN, " MAYIS'DAN EYLÜL'E KADAR HER HAFTA BİR FESTİVAL İLE İLÇEYİ TANITACAĞIZ "


Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, partisinin Beykoz Merkez Mahallesi Seçim İrtibat Bürosuna bir ziyaret gerçekleştirerek, burada partililer ve vatandaşlar ile buluştu.


Murat Aydın'a yaptığı ziyarette Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz İlçesi Seçim koordinasyon Merkezi Sorumlusu Engin Yıldız, başta Beykoz Merkez ile Yalıköy Mahalle Teşkilatları Başkanları eşlik etti.

Toplantıya 1 saate yakın süre gecikmeli gelen Murat Aydın ve beraberindeki heyet, Beykoz Merkez Fevzi Çakmak Caddesinde açılan Seçim İrtibat Bürosuna geldiğinde vatandaşlardan ve partililerden gecikme nedeni ile özür dileyip haklarını helal etmelerini isterken Aydın, " Bugün Zeytinburnu'nda iki cenaze namazına iştirak edip baş sağlığı diledikten sonra Anadolu Kavağı Mahallemizdeki Seçim İrtibat Büromuza bir ziyaret gerçekleştirip arkadaşlara başarılar diledik. Bir iki esnafa ziyaret yaptıktan sonra tüm Anadolukavağı'nı dolaşma düşüncesinde varınca ister istemez gecikme de oldu. Demek ki bundan sonra programlarımız arasında daha geniş bir zaman aralığı yapmamız gerekecek " diye konuştu.

Beykoz Seçim İrtibat Merkezinde kısa bir konuşma yapan Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı M.Hanefi Dilmaç, akşam 18.00'de yapacakları İlçe Yönetimi toplantısı için erken ayrılacağını hatırlatırken, " Peşinen bunu söylemek isterim, çünkü bir başka ziyaretimizde de aynı şeyi yaşadım ve erken ayrılma zorunda kalınca arkamızı-dan bazı dedikodular da yapılmadı değil. Seçim dönemi öncesinde mahalle teşkilatlarımızda ve sandık kurullarımız yapılandırma ve görevlendirmeleri tamamladık. Bakın bize bu yerel seçimden başarı ile çıkacağımızı biliyoruz. Son Milletvekili Seçimlerinde Beykoz'dan Yüzde 45 oya aldık, Cumhur ittifakı ile birlikte yüzde 56 oldu. şimdi biz bunu ez az yüzde 57 ile ileriye taşımak istiyoruz ki bu sayının üzerine de Cumhur ittifakı ile çok rahat çıkabileceğimiz söylemek isterim. Bunun yanı sıra çok tecrübeli bir Belediye Başkan Adayımız var. Biz 28 gündür arazide çalışıyoruz, gittiğimiz her yerde gördüğümüz o ki çok olumlu ve inanılmaz bir teveccüh var " şeklinde konuştu.

AYDIN, " BAKİ KALAN KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKABİLMEK AMACIMIZ..." 

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın ise yaklaşık 1 aydır Beykoz İlçesinde yoğun bir mesai harcamakta olduklarına dikkatleri çekerken, " Ben yeni bir Beykozlu olabilirim ancak şunu kamuoyunda bir kez daha söylemek isterim ki, seçim ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın ben bundan sonra Allah Ömür verdiği müddetçe de Beykoz'da yaşayacağım. Rab'bim seçimleri hakkımızda hayırlı eylesin. Bizim amacımız, bundan sonra da huzurlu, mutlu bir yaşam ve ardımızdan hayırla yad edilen bir kişi olabilmek.Baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakabilmek. 17,5 Yıl Hizmet verdiğim Beykoz'a çok güzel bir veda gerçekleştirdik. Orada 300 bin kişilik bir ailemiz vardı burada da 251 bin kişilik yeni bir ailem oldu. Bu ailenin mutluluğu için yola çıktık. Beykoz halkından alacağımız yetki ile burada hizmet etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız görev verdi, Beykozlular da İnşallah yetki verecek. Beykoz'da insanları mutlu edecek projeleri hayata geçireceğiz, buna vaktimiz yeter mi bilemeyiz ancak büyük çoğunlukla problemleri hallolmuş bir Beykoz ortaya çıkacak. Hedefim 5 yıllık süre içinde 15 yıllık bir hizmet ortaya koyabilmek. Maalesef birileri bunu yanlış yerlere çekti, yanlış anlamlar yükledi" dedi.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın daha önceki ziyaretlerinde de ifade ettiği gibi Beykoz'da özellikle Turizm alanında bir ivme yakalayabilmesi için birçok projeleri olduğunu hatırlatırken, " Beykoz'u 5 yıllık süreç sonrasında İstanbulluların adını çok iyi anacakları bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Beykozluların gelecek ile endişeleri, çocuklarının eğitim ile ilgili taleplerini yarın okullarını bitirince nasıl iş bulabilirim endişelerini kafalardan silip atacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu kapsamda Turizmin Boğazın İncisi Beykoz'da oldukça elverişli bir konuma gelebilmesi için Beykoz ismini her platformda parlatmakta kararlıyız. İstanbul, Türkiye hatta Dünya'nın birçok ülkesinde Beykoz'un bu anlamda konuşulmasına çalışacağız. Bu beraberinde istihdam sorununa da çözüm olacaktır. Bunun için de kafamızda birçok proje var, deniz ile Beykoz'u da bu anlamda buluşturacağız. Gereken yerlerde yayalaştırmaya gideceğiz. " şeklinde konuşmada bulundu.

Ak Parti Adayı Murat Aydın Beykoz'da Turizm anlamında yapacakları ve hayata geçirecekleri projelere ait ilk düşüncelerini de Beykoz Merkez Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunda katılımcılara aktardı. Aydın, " Beykoz İlçesinin adını sürekli gündemde tutmak istiyoruz, sonrasında gelecek yatırımcılar içinde cazibe merkezi olacaktır. Bu kapsamada Mayıs ile Eylül Ayları arasında -Her Hafta bir Festival- diyerek bunun yapımı için Beykoz'lularla birlikte el ele vereceğiz. Belli zamanlarda, ki Yaz ayları olmakta bir kez yapılan Çayır Festivalleri ile değil 5 ay dolu, dolu yaşanacak festivalleri başlatacağız. Spor, Cam, Doğa, Paça, Ceviz gibi Beykoz adı ile anılan alanlar da dahil olmak üzere ilçemizde her hafta festivaller gerçekleştirip, Turizme hareket getireceğiz. Tabii ki eski köy statüsünde olan birçok mahallemiz ile adı özdeşleşen diğer adlarla da bunu yapacağız. Tabii ki bu festivaller sosyal hayatı da canladıracağından ilçe insanı için de bir motivasyon kaynağı olacaktır. Köylerden olan göçün de önüne geçmek istiyoruz. İmar ile ilgili süreçte atılacak adımlar ile birlikte bu durumun da önüne geçmiş olacağız. " diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder