1 Şubat 2019 Cuma

AK PARTİ BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ BEYKOZ STK'LARI İLE BİR ARAYA GELDİ


Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Teşkilatının İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarını konuk ettiği toplantıda konuşan Parti Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, " Önceki dönemlerde Hizmet Belediyeciliği yaptık, şimdi sıra Gönül Belediyeciliğinde...vatandaşların gönüllerine girme yolunda mesai harcanmasını istiyoruz...milletin gönlüne girmeyenin milletin kalbinde de yeri olamaz  " diye konuştu.

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri içinde hummalı bir faaliyet içinde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı bir yandan Partisinin Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın ile ilçeyi arşınlamaya devam ederken, diğer yandan ilçeye gelen parti üst kademesi üyelerini de konuk etmekte.

Bu kapsamda gerçekleşen son ziyaretlerden birisi Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş tarafından gerçekleşti. Beykoz İlçesinde Sivil Toplum Kuruluşlarını oluşturan Spor Kulüpleri, İl, İlçe, Mahalle, Okul Aile ve Cami Derneklerinin temsilcileri ile yapılan toplantıya katılım oldukça yüksek idi.

Programda ilk konuşmayı Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç yaparken, katılımcılara geldikleri için teşekkürlerini iletti.

Sonrasında Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın konuşmasını gerçekleştirirken, yaklaşık 1 ay süre ile Beykoz'da yaptığı ziyaretlere atıfta bulunarak Beykoz ilçesinde çok güzel bir karşılamanın muhatabı olduğunu söylerken bunun kendisini daha şevklendirdiğini ifade etti. Aydın, " Bize gönüllerini açan tüm Beykoz'lulara teşekkürlerimi iletmek isterim " diye konuştu.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ise yaptığı konuşmada, hem Beykoz'a hem de genel politikaları ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Belediye başkanlarında şehri yönetirken halka dönük 3 temel özellik beklediklerini belirten Kurtulmuş, şöyle devam etti:


"Bunlardan birincisi, adalet. Bütün belediye başkanlarımız adaletten zerre miktarda şaşmayacaklar, adaletle hükmedecekler. İkincisi, emanettir. Bu şehrin işleri görülsün diye devletin, fakir fukaranın parasıyla oluşan kasasının emniyet edildiği kişidir. Dolayısıyla belediye başkanlarımızı emanete sahip çıkacak emin kişilerden seçtik, böyle hareket edeceklerdir. Üçüncü özellik ise sadakattir, millete sadakat, milletin tamamına sadakat. " 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder