31 Ocak 2019 Perşembe

COŞKUN TOSUN'U BEYKOZLU CHP'LİLER BAĞIRLARINA BASTI...

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başka Adayı Coşkun Tosun, isminin resmen açıklanmasının ardından partisinin Beykoz İlçe Merkezinde partiler ile coşkulu bir akşam yaşadı.


Kavacık'da bulunan İlçe Merkezine adeta akın eden partililer, Coşkun Tosun'un isminde birleşeceklerinin mesajını da net biçimde vermiş oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan adayı Coşkun Tosun Beykoz İlce Başkanlığındaki aday açıklamasında sözlerini şöyle başladı, CHP Mustafa Kemal’in partisi, Kuvva-i Milliye’nin partisi. 
Ben seçimi kazanmak için elimden geleni yapmayacağım, seçimi kazanmak için her şeyi yapacağım” en büyük görev CHP li vatandaşlara ilçe başkanıma yönetim üyelerine düşüyor " diyen Coşkun Tosun, 




Ben herkesin oyuna talibim… Tüm partilere Oy vermiş Beykoz halkından oylarına talibim kısacası herkesin oyuna talibim. Ben Beykoz halkına hizmet etmek istiyorum. Bu ilçede yoksullar var, işsizler var. İnsanlar işsiz, ekmeksiz! İşsizlikte Parti ayrımı yok; insanlar iş istiyor. Gençlerimize iş imkanı yaratmamız lazım. Beykoz'da hizmet etmiş geçmiş dönem tüm başkanlara teşekkür ediyoruz. Elbette hizmet yapmışlar, fakat bir çök sorunlar halen devam ediyor. İşte biz Beykoz sahılden Çavuşbaşı'nın tepesine kadar Beykoz’da yapılmamış hizmetleri yapmak için geliyoruz” ifadelerini kullandı.



“Benim kapım rantçılara kapalı olacak” diyen Tosun , “Bu memleket ne çekiyorsa, taraf tutmaktan hırsızlardan yolsuzluklardan çekiyor! Onlardan çektiğini de hiçbir şeyden çekmiyor. Allah Beykoz'a her şeyi vermiş. Dağı, toprağı, denizi, tarihi, turizm değerleri var. Bunları kullanacağız. Yatırımcıları Beykoz'a çekeceğiz. Her yurttaşımızın, garibanın Belediye Başkanı olacağım. İnsanlarımız ‘bizlerin Tosun Başkanımız var’ diyecekler. Ayrım yapmadan herkese eşit hizmet götüreceğiz” diye konuştu.


Tosun sözlerini " Yoğun kalabalık olduğundan dolayı ilce binamızda nefessiz havasız kaldığınız için sözlerimi kısa kesmiyorum. Beykoz halkının göstermiş olduğu ilgiden dolayı tüm arkadaşlarımıza dostlarımıza halkımıza teşekkür ediyorum " dedi.


Coşkun Tosun Allah'ın izniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu’yla İstanbul halkına hizmet vereceğini severek vereceğini Sözleriyle toplantıyı sona erdirdi..


Kaynak - Coşkun Tosun Sosyal Medya Hesabı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder