25 Mart 2021 Perşembe

BEYKOZ 1908'DE KALECİLER HEYECANLI MI HEYECANLI


Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Bölgesel Amatör Lig hazırlıkları devam ederken, bu sezon kalede yeni isimler dikkatleri çekiyor.

Sarı-Siyahlı ekibin file bekçileri Kaleci Antrenörü Rafet Önür nezaretinde sıkı bir antrenman programının muhatabı olmuş iken hazırlık maçlarının biran önce başlaması ve kaleye geçmek için heyecan mı heyecanlı bir görüntü hakim.



Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Kale için yeni transferler yapılmış idi. Bunlardan birisi geçen sezon Beykoz İlçesini Süper Amatör Ligde temsil eden TED İstanbul Koleji SK Takımında görev yapmış olan Muharrem Yüksel.

Kadroya dahil edilen bir diğer isim ise oldukça tecrübe sahibi bir eldiven...en son olarak TFF 2.Lig Ekiplerinden Kırklarelispor'da görev yapan Meriç Bayram oldukça deneyimli bir isim. Her fırsatta Beykoz'un kendisi için farklı bir deneyim olacağını söylemekte. Antrenmanlardaki hırsı ile diğer iki arkadaşına örnek olmakta.



Takımdaki 3.Kaleci ise oldukça genç yani 2003 doğumlu Ahmet Talha Ilgın. Genç Eldiven U17 Yaş Türkiye Şampiyonu olan Çubukluspor Genç Takımında ikinci kaleci idi. İki yetenekli isim ve deneyimli bir antrenör ile antrenmana çıkması kendisine çok şey katacak gibi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder