25 Mart 2021 Perşembe

BEYKOZ 1908 DE CUMARTESİ GÜNKÜ HAZIRLIK MAÇI RAKİBİ BELLİ OLDU


Bölgesel Lig hazırlıklarına devam eden Beykoz 1908 A.Ş. Takımında 27 Mart Cumartesi günü Beykoz Stadında oynanacak hazırlık maçı rakibi belli oldu.

Sarı-Siyahlılar Saat 11.00'de başlayacak maçta Cevizili Anadolu ile karşı karşıya gelecek. Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı Teknik Direktörü Ergun Ortakçı sezon öncesi antrenmanlarda ilk etabı tamamladıklarını söylerken, " Bu haftadan itibaren hazırlık maçlarına başlayacağımızı belirtmiş idim. Maalesef Kavacıkspor maçı iptal oldu. Cumartesi günü ise Cevizli Anadolu takımı ile hazırlık maçı yapmak üzere mutabık kalındı. Gelecek haftadan itibaren ise haftada 2 maç üzerinden hazırlık karşılaşmaları yapmayı düşünüyoruz. Artık kadromuzu belli bir sayıya da indirmemiz gerekmekte. Transferi düşünülen isimler ile temaslar devam ediyor, İnşallah olumlu neticeler elde ederiz. " diye konuştu.



Beykoz 1908 A.Ş. Takımında kadrodaki gençlerin bir kısmı ile yolların ayrılacak olması hafta içindeki antrenmanlarda gençleri oldukça istekli kılmış gibi. Kadroda yer alma niyeti ile antrenörlerin bir dedikleri iki edilmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder