24 Mart 2021 Çarşamba

KAVACIKSPOR ÜZGÜN MÜ ÜZGÜN...


Beykoz İlçesini Bölgesel Amatör Ligde temsil etmeye hazırlanan Kavacıkspor'da tesislerdeki eksiklikler sağlıklı bir ortama engel olmakta. 

Nitekim geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde ifade edildiği gibi binada çatı olmadığı için yaşanan sıkıntılar, ısıtma-doğalgaz sisteminin yetersiz olması nedeni ile bugün yapılacak olan hazırlık maçı da iptal edildi. Soyunma odalarının sağlıklı olmaması, doğalgaz sisteminin randımanlı çalışmaması nedeni ile duş alma imkanı da olmuyor.

Zaten dünyada ve ülkemizde yaşanan Pandemi süreci temiz, hijyenik bir ortamı da gerekli kılmakta. Bütün bu sıkıntıların muhatabı olan Kavacıkspor'da moral-motivasyon da düşmeye başlamış durumda.

Kulüp Yönetimi tesislerin tamamlanmadığına eksiklerin çok olduğuna atıfta bulunarak hazırlık maçlarında bu nedenle sıkıntıların iptallerin olmasının üzüntü verici olduğunu iletip bir kez daha binayı yapan Beykoz Belediyesinden eksiklerin tamamlanması için yardım talebinde bulundu.

Özellikle dün geceden itibaren başlayan sabaha karşı etkili olan yağış nedeni ise yaşanan sıkıntıları adeta çifte katladı. Bu şartlar altında hazırlık maçlarının yapılması ise tehlikeye girmiş durumda.

Kavacıkspor gerek İstanbul Büyükşehir gerekse Beykoz Belediyesinden yaşanan sıkıntılara çözüm bulunması için gelecek sevinçli haberi beklemeye başlamış durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder