24 Mart 2021 Çarşamba

ACARKENT SAKİNLERİNDEN İŞ İNSANI AYSEL YILMAZ BEYKOZ YÖNETİMİNE GİRİYOR...

 


Ve Beykoz Spor Kulübü Yönetimine Acarkent Sakinlerinden İş İnsanı Aysel Yılmaz da dahil oluyor...

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu'yu Kulüp Merkezinde ziyaret ettikten sonra, önce üyelik işlemlerini gerçekleştirdi ardından ise yeni yönetim kurulu için yapılan teklifi kabul ederek  önümüzdeki günlerde yapılacak Genel Kurul öncesinde açıklamalarda bulundu.




Birçok röportaj ve köşe yazımızda ifade ettiğimiz gibi Beykoz Spor Kulübüne ilçenin yüksek kesimlerinde ikamet eden işadamlarının da kulübe katkıda bulunmasını istemiş, bunun bir örneği olacak şekilde de Stat içine reklam panoları koymak şeklinde maddi açıdan destek olmasını rica etmiştik.

Beykoz Stadında gerçekleşen antrenman öncesinde Kulüp Başkanlık Ofisine yaptığımız ziyarette bir imza anına şahitlik ettik...tahmin edeceğinizin aksine bu kez bir futbolcu ile değil bir üyelik anlaşmasına şahitlik ettik. 




Acarkent'te ikamet eden İş İnsanı Aysel Yılmaz, Kulüp Başkanı Zeki Aksu'nun yeni oluşturacağı Yönetim Kurulunda düşündüğü 3 bayandan biri idi...diğer ikisini zaman içinde açıklayacağını ifade etti. Biz de atılan üyelik imzası sonrasında Aysel Yılmaz ile tanıştık ve de sizlere tanıştırmak için bir röportaj gerçekleştirdik.

Spor ve de futbolla ilgili bir kişi olduğu bilgisini aktaran Aysel Yılmaz aynı zamanda Fenerbahçe Kulübünde Kongre Üyesi...sözü kendisine aktaralım, " Futbol ile ilgili olunca da Beykoz Spor Kulübü hakkında bilgi edindim, 113 yıllık bir mazisi olan kulüp ile karşılaşınca açıkçası şaşırmadım da değil. Adından Beykoz Stadını gezdim ve Başkan Zeki Aksu'dan kulüp tarihi ile bilgiler aldım. Açıkçası çok ilgimi çekti. Başkanın Kulübe Üyelik teklifini kabul ettim, yasal süreci tamamladık. Ardından kendisi önümüzdeki günlerde Genel Kurullarının olacağını söyledi, yeni oluşturacağı yönetim için teklifte bulundu. Kısa bir düşünme anı sonrası kabul ettim. Farklı sektörlerde yatırımları, işyerleri olan biri olarak bir spor kulübü yönetiminde yer almak bana çok farklı geldi. "

-Aysel Hanım tabiri caizse sizi gökte ararken yerde bulduk...Beykoz'da ikamet eden iş insanları için de bir örnek teşkil edeceğiniz inancındayım...

" İnşallah öyle olur...buraya gelip Başkan ile tanıştıktan sonra bizim de bir katkımız olsun istedik...ümit ediyorum ki burada belli bir tecrübe, deneyim kazandıktan sonra Beykoz Spor Kulübüne gerek Acarkent'teki dostlarımızdan, komşularımızdan gerekse de sosyal hayatımızdaki çevremizden yeni üyeler de bulacağız. Dediğim gibi benim için de çok farklı bir deneyim olacak. Bütün enerjimizi buraya vermek, destek olmak istiyoruz. Kulüp Yöneticiliği pek de alışık olduğum bir sektör değil ancak sporu ve özellikle de futbolu sevmem bu kararlarımda etkili oldu.  Faydalı olmaya çalışacağız İnşallah. Bayanın elinin değdiği her şey çok güzel olur diyorum. Mutlağa her yerin her işin mutfağında da bir bayanın olması gerektiğine inanıyorum. Kulübe katkı babında çevremizden de gerekli destekleri isteyeceğiz. Zaten bu sebeple de daha da bir istekli davranıyoruz.  Gerek kulübümüzü gerekse de başkanımızı rahatlatmamız lazım. "

Aysel Yılmaz ve Ailesi Mobilya, Gıda ve Temizlik Ürünleri Toptancılığı ile iştigal etmekte, kendisi Beykoz Spor Kulübünün ilçedeki farklı kesimlere de ulaşmasında tanıtım-reklam anlamında bir sıkıntı olabileceğiniz, bunun halledilmesi durumunda kendisi gibi birçok iş insanının da kulübe maddi manevi katkıda bulunabileceği düşüncesinde olduğunu aktardı.

Beykoz Spor Kulübü Yönetimlerinde farklı zamanlarda farklı yönetimlerde bazı bayan yöneticiler de olmadı değil, hatta Ünlü Sanatçı Safiye Soyman'da 90'lı yıllarda Kulüp Yönetim Kurulunda görev yapmış idi. İlçemizden de bazı bayanlar bu görevde bulunmuş idi. Beykoz Spor Kulübü Derneğinde Başkan Zeki Aksu'nun ifadesi ile Aysel Yılmaz Hanım dışında iki bayan yönetici de yeni dönemde görev yapacak. İsimleri ise önümüzdeki süreçte kamuoyu ile paylaşılacak.

HABER-RÖPORTAJ / TALİP ERCAN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder