26 Mart 2021 Cuma

ÖZER GÜNEŞ BEYKOZ SPOR KULÜBÜNE ÜYE OLDU


Beykoz Spor Kulübü Derneğine son aylarda birçok tanınmış isim üye olmuş idi. Bu isimlere bir ekleme de Beykoz İlçe Siyasetinin tanınmış simalarından olan Büyük Birlik Partisi Beykoz İlçe

Teşkilatı Kurucularından olan daha sonra İlçe Başkanlık vazifesi de yapan Özer Güneş Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu'dan gelen davete icabet ederek Kulüp Merkezinde düzenlenen tören ile sarı-siyahlıların üyeleri kervanına dahil oldu.

Özer Güneş üyelik işleminin tamamlanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, " Beykoz Spor Kulübü gibi 113 yıllık mazisi olan bir kulübe üye olmaktan onur duydum. Maalesef Beykoz'da pek çok kişi değişik bahaneler ile nedense kulübe uzak durmakta. Ben bu süreçte kulübü yalnız bırakmak istemedim. Zaten uzun süredir maçlarına gitmekte idim. Yıllar sonra profesyonel lige çıkabilmek için bir şans doğmuş durumda. Diyeceğim o ki gelin Beykoz Spor Kulübü etrafında kenetlenelim, Beykoz Spor Kulübü ilçenin siyaset üstü bir markasıdır. " diye konuştu.



Beykoz Spor Kulübü Derneği Başkanı Zeki Aksu ise Özer Güneş'in ilçe siyasi hayatında önemli isimlerden biri olduğuna vurgu yaparken, " Özer Güneş, Kulübümüzün başlatmış olduğu üyelik kampanyamızda yaptığımız davete icabet ederek kulübümüze iyelik işlemlerini gelerek gerçekleştirdi. Ben Özer Kardeşimin gücümüze güç katacağı inancındayım. Kaldı ki bu güne değin ne zaman kulübümüz için kamuoyundan destek istediğimiz anlarda bizi hiç kırmadı, kulübümüzün maddi-manevi yanında oldu. Şahsım ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım adına aramıza hoş geldin diyoruz, çok teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder