25 Mart 2021 Perşembe

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN YAŞLILAR HAFTASINA ÖZEL BİR ZİYARET VARDI


18-24 Mart Tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeni ile ilçemizde değişik etkinliklere imza atılmakta. İşte bu kapsamda çalışma yapan Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi de Beykoz Kulüpler Birliği idi.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan Pandemi sürecinde en dikkat edilen yaş grubuna dahil olanlar onlar yaşlı vatandaşlarımız idi. Birçoğunda çeşitli kronik rahatsızlıkların, sağlık problemlerinin olması da işin bir başka boyutu. Bu nedenle aile bireyleri bile büyüklerini üst yaş grupta bulunan anne, baba, dede, nine, amca ...velhasıl hassas durumda olan kesimi ziyaret etmeye çekinmekte idi.

Bu önlem ve düşünceler altında az kişiden oluşan gruplar ile gerçekleşti ziyaretler. Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ( BİSK ) de Yaşlılar Haftası dolayısı ile yaptığı ziyareti az ama öz nitelikte gerçekleştirdi.

Ziyaret için belirlenen isim ise Kavacık Spor Kulübünün Kurucularından Yusuf Topraklı idi. Kavacık Dörtyol'da bulunan Kavacık Eczanesi Sahibi olan Yusuf Topraklı ziyaretinde Kavacıkspor Futbol Takımı Teknik Direktörü Murat Yılmaz'ın yanı sıra Beykoz İlçesi Spor Kulüp Başkanlarından Akbaba SK Başkanı ve Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç ile Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş da hazır bulundular.

Pandemi kuralları kapsamında kısa bir zaman dilimine ama oldukça koyu ve samimi sohbeti içeren dakikaların ardından sohbet nihayete erdi. Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ziyaret ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi...

" Yusuf Abimiz Kavacık Spor Kulübünün Federe olması için 70'li yılların sonundan itibaren büyük emekleri olan değerli bir spor adamı. Nitekim Kulüp Federe olunca Kurucu Başkan olarak görev üstlendi. Bugün Yaşlılar Haftası kapsamında kendisine bir ziyaret gerçekleştirdik. Hem kendisi memnun kaldı hem de bizle mutlu olduk. Pandemi süreci olmasa idi çok daha farklı bir etkinlik yapabilirdik. Ancak belirlenen kurallara, önlemlere de uymak zorunda idik. Yusuf Başkanımıza sağlıklı günler diliyoruz. Kendisi 75 yaşında ama enerjik hali ile bizlere de ayrı bir mutluluk kattı " 

Kavacık Spor Kulübü Kurucu Başkanı olan Yusuf Topraklı ise Beykoz Kulüpler Birliğinden yapılan ziyaretin kendisini son derece mutlu ettiği ifadesinde bulunurken, " Beykoz İlçe Spor camiasına, mensuplarına sağlıklı günler diliyorum. Bu nazik ziyaret dolayısı ile de başta Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'e ve de onun şahsında tüm spor kulüplerinde görev yapanlara başarılı günler diliyorum. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder