7 Temmuz 2021 Çarşamba

ALİ DÜŞMEZ İASKF YÖNETİM VE DİĞER KURUL ÜYELERİ İLE İLK BULUŞMAYI GERÇEKLEŞTİRDİ


Geçen hafta sonunda gerçekleşen İASKF Genel Kurulu sonrasında bir kez daha Ali Düşmez ile devam kararının alınması sonrasında İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ile diğer kurullarda yer alan isimler ilk buluşmayı gerçekleştirdi.



İstinye'deki Orhan Saka Amatörler Evinde yapılan ilk buluşma öncesinde yemek programı vardı. Ardından Toplantı Odasına geçilirken, az sayıda mazeret bildiren isimler dışında yeni yönetiminde her kademede görev yapan tüm üyeler katılım sağladı.



Toplantıda seçime ait aldığı notların aktarımını yapan Ali Düşmez, görev ve sorumluluklarının daha da arttığına dikkat çektikten sonra çok daha fazla çalışacaklarına vurgu yaptı.

Ali Düşmez bir saate yakın bir süre konuşurken son bölümde ise önümüzdeki hafta kendi aralarında yapacakları istişare sonrasında görev bölümü yapacaklarını hatırlatırken, iki ismin ise yerlerinin kendi inisiyatifi ile belli olduğunu söyledi ve bu isimlerin Ali Tanrıyaşükür ve Ali Yazlı olduğunu açıkladı. Her iki isim de geçmiş yönetimlerdeki aynı görevlerine yeni dönemde de devam edecek.

İASKF Başkanı Ali Düşmez görev dağılımını yaptıktan sonra vakit kaybetmeden ilçe ziyaretlerine başlayacaklarını söylerken, " Belki 39 ilçenin hepsine ilk etapta gidemesek de bu sayının 25-26 olacağını söyleyebilirim. Buralarda ilçe Belediye Başkanları ve Kaymakamları ile İlçe Kulüpler Birliği Başkanlarını ziyaret edip görüş alış verişinde bulunmayı hedefliyoruz. Biz Genel Kurulda bize ya da karşı listeye oy versin vermesin herkesin Başkanıyız. Eğer ki bize oy vermemiş kulüpler, delegeler bunu neden tercih etmiş anlamak, dinlemek istiyoruz, kasıtlı, ağır ithamlar yapanlar dışında herkes ile buluşacağız, ve de bir araya gelebiliriz " dedi.

Haberin Ayrıntısı daha sonra yüklenecek.....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder