10 Temmuz 2021 Cumartesi

ÖRNEKKÖYSPOR FUTBOL AKADEMİSİ RESMİ SEZON AÇILIŞINI YARIN ( PAZAR ) YAPACAK

 

Beykoz ilçesi Amatör Spor Kulüplerinden olan Örneköyspor Pandemi Süreci sonrası girmiş olduğu yeniden yapılanma süreci sonrasında geleceğe dönük ciddi adımlar atmış idi.

Beykoz İlçesinde tanınmış ve başarılı sporcular ve takımlar ortaya çıkarmış değerli Antrenörler ile Örnekköyspor Futbol Akademisini kurarak kurumsallaş adına ilk adımlarını atan Yeşil-Beyazlı camia Pazar Günü yep yeni bir başlangıç için sezon açılış töreni düzenledi.



Beykoz İlçesindeki Yerel Yöneticilere, Spor Camiasından isimlere, Sivil Toplum Kuruluşlarına gönderilen davetiyeler ile hazırlıklarını tamamlayan Örnekköyspor Yönetimi yeni dönemin hem kulüpleri hem de Mahallelerinde ikamet eden aileler, çocukları için çok önemli bir şekle bürüneceğinden emin.

Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu yapacakları açılı organizasyonu ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduktan sonra şu mesajları verdi..." Bu dönem gerçekten de Beykoz İlçemizin üst düzey isimleri ile güzel bir yol arkadaşlığı yapacağız. İhsan Eken, Dinçay Atmaca, Caner Maden gibi tecrübeli antrenörler gözetiminde antrenmanlara çıkan çocuklarımızın çok şanslı olduklarını peşinen söylemek isterim Bilindiği üzere kuruluşumuzun ilk yıllarında A Takım düzeyinde resmi lig maçlarına katılım sağlamış idik. Ancak sonrasında yaşadığımız tecrübeler altyapınız olmaz ise ortaya çıkan durumun, ki başarı olsa bile gelip geçici olduğu kanaatini bizde uyandırdı. A Takım düzeyinde faaliyetlerimize son verdikten sonra yeni bir yola koyulduk. Şu anda gelmiş olduğumuz nokta hem bizleri hem de mahallemiz sakinlerini fazlası ile mutlu etmekte. Özellikle Pandemi sürecinde evlere kapanmak zorunda kalan çocuk ve gençlerimiz için Kulüp olarak çok iyi bir alternatif konumuna geldik. Yarın ( Pazar ) günkü ilçemiz spor camiasını konuğumuz olmaya davet ediyoruz. " diye konuştu.

11 Haziran Pazar Günü Saat 17.00'de başlayacak olan Örnekköyspor Futbol Akademisi açılış törenine geniş bir katılımın olması beklenmekte.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder