8 Temmuz 2021 Perşembe

BEYKOZ'UN 70'LERDEKİ YILDIZLARINDAN ŞENOL DEMİROLUK'TAN SELAM VAR


Pandemi döneminde özellikle ilk aylarda Beykoz Spor Kulübü tarihine yönelik nostaljik araştırmalar yapıp takipçilerimiz ile paylaşmıştık. 

İşte bu süreçte kimi futbolcumuza Uşak'ta, kimisine Bayburt'ta, bir başkasına ise Çanakkale, ya da Antalya'da ulaşıp paylaşımlar yapmıştık. 


O günlerde yayınladığımız bir fotoğraf karesine İstinye'deki Orhan Saka Amatörler Evinde Ali Düşmez'in Makam Odasında rast gelmiştik.

Aynı yere duvardaki fotoğraf karesindeki iki ismi yan yana bulmuşken görüntüledik. İASKF Başkanlığına yeniden seçilen Ali Düşmez'i ziyaret edenler arasında Beykoz'dan takım arkadaşı Şenol Demiroluk'ta vardı.

Sarı-Siyahlı Takımın altyapısından yetişip A Takıma yükselme başarısı gösteren başarılı oyuncu ERHA Beykoz vasıtası ile tüm futbolcu arkadaşlarına, Beykoz Sevdalılarına selamlarını gönderdi...


Forvet hattında oynayan Şenol Demiroluk'a o fotoğrafın hikayesini sorduk..." Şeref Stadındaki bir maç idi...Ali Başkan Fotoğraf çekilirken ben de arka planda çıkmışım...Beykoz Futbol Takımı o günlerde müthiş takımlardan idi...takımda kadroya girmek zordu...Ben Askere gidinceye kadar takımda kaldım, sorasında Adnan Dinçer'in Teknik Direktörlük görevine gelmesi sonrasında takıma eski çalıştırdığı takımdan birçok futbolcu gelince ayrılmıştım. Çok güzel anılarım vardır Beykoz Takımında...bu fotoğraf karesini yanlış hatırlamıyorsam 1977-78 Sezonuna ait olsa gerek...Beykoz'dan ayrıldıktan sonra Yeniköyspor, Boğaziçi gibi takımlarda oynadım. Beykoz'un şu anki durumuna inanın çok üzülüyorum...en kısa zamanda geri dönüş süreci başlatılmalı. Bölgesel Amatör Ligdeki maçlarını da takip ettim, bir fırsat daha kaçmış oldu. Ne yapıp edip bu takımı hak ettiği yere taşımalılar. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder