7 Temmuz 2021 Çarşamba

RÜZGARLIBAHÇESPOR KULÜBÜ BİLDİĞİMİZ GİBİ! BİR KULÜPTEN ÇOK ÖTESİ....


Beykoz İlçesinin Spor Kulüplerinden olan Rüzgarlıbahçespor fark edilmeye ve ettirmeye devam ediyor.
" Bir spor kulübünden çok daha fazlası " cümlesinin muhatabı olan Rüzgarlıbahçespor'da hafta içindeki Kız Futbol Takımı antrenmanında bazı sürprizler vardı.




Beykoz Temsilcisinde Kulüp Yönetimi sporcu ve aileleri için bir mangal partisi düzenlerken, gerçekleşen etkinliğe Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Dernek  Yönetim Kurulu Üyelerinden Şeref Kurtuluş ve Mustafa Kaya da katılım sağlarken ortaya bir hayli renkli görüntüler de çıkmadı değil.



Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Genel Kurul ile Fatma Taşkıranlar'ın Kulüp Başkanlığına seçildiği Kırmızı-Beyaz-Lacivertli ekipte yeni dönemde aynı başarı çalışma temposu artarak devam edecek gibi.




Kız Futbol Takımının Antrenmanı devam ederken Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar ile Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ERHA Beykoz'a görüşlerini saha içinde açıkladılar. Başkan Özdemir, Kulüp Başkanlığı için Fatma Taşkıranlar'ı teşvik ettiklerini söylerken, " Bu anlamda Beykoz ilçemizde tek kadın Spor Kulübü Başkanı olan Fatma Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Zaten her zaman kulübü için mesai harcayan, taşın altına elini koyan yapısı ile yeni dönemde de Rüzgarıbahçespor'un adını yine fazlası ile duyacağız. Spor Kulübü hüviyetinin dışında sosyal sorumluluk projeleri ile hizmet vermekte olan başarılı kulübümüzün her zaman yanında olacağız. Özellikle Bayram Taşkıranlar Yönetiminde özel eğitim alması gereken çocuklar için yapmış oldukları Atlı Terapi projesinin başarısını bizzat katılımcı bir aile ile tanışarak yaşadım. Çok mutlu oldum, böylesine bir kulübün Beykoz'da olmasının gurur ve mutluluğunu da Kurucularından biri olarak bir kez daha yaşadım " diye konuştu.



Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar geçen hafta delege olarak  katılım sağladıkları İASKF seçimlerinde Ali Düşmez'in listesinden bir kez daha Yönetim Kuruluna seçilen Asım Özdemir'i kutlayıp başarı dileklerini ve çalışma arkadaşlarına selamlarını ilettikten sonra açıklamalarda bulundu.



" Bugün yapmış oluğumuz özel etkinliğe katılım sağlayan herkese ve Asım Başkanımıza da özellikle teşekkürlerimi iletmek isterim. Tabii ki Spor Kulüplerinin yaşamakta oldukları ortak sıkıntıları bizlerde yaşamıyor değiliz anca bizim çizmiş olduğumu bir rotamız, yolumuz var, biz ona odaklanmış durumdayız. İlk Kuruluşumuzda hedefimiz mahallemiz çocuk ve gençlerine spor yapabilme imkanı tanımak, onlara sosyal hayatlarında farklı bir alan açabilmek idi. Bugün gelinen noktada bırakın mahallemiz dışından katılım sağlayanları ilçemiz dışından gelen birçok sporcumuz ve vatandaşlarımız var. Özellikle özel eğitime muhtaç çocuklarımız için tüm imkanları zorlayıp yeni alanlar açtık ve onların ve ailelerinin mutluluğunu görmek, şahitlik etmek her şeye değer. Öte yandan diğer sportif etkinliklerimiz de kaldığı yerden devam etmekte. Kız Futbol Takımımızda Süper Lig dahil birçok takıma sporcu verdik. Şimdi yeni bir yapılanma süreci yaşıyoruz. Kız çocuklarının da futbol oynaması için tesisimizi ardına kadar onlara açtık. Güzel bir altyapı oluşmaya başladı. Erkekler kategorisinde zaten hemen tüm kategori takımlarımız ile mücadeleye çıkmakta idik. "




Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü bünyesinde her kademede görev yapan ve halen Kız Futbol Takımları Teknik Sorumlusu olan Özkan Baş ise Antrenmanda yaptığı özel açıklamada, " Kadromuzu yeniledik, en alt yaş grubundan itibaren çalışmalarımıza yoğun bir ilginin olması bizleri memnun etmekte. Beykoz İlçemizde futbol oynamak isteyen her kızımıza kapılarımızı ardında kadar açtık. Kısıtlı imkanlarımıza karşın Beykoz ilçemizde Kız Futbol Takımı olan tek kulüp olmanın gururunu yaşamaya devam ediyoruz. Pandemi sonraki süreçte onlar bizlerden de çok futbolu özlemişler. Antrenmanlardaki istekli ve neşeli halleri ile Lig maçlarında oynamak için şimdiden sabırsızlanıyorlar. Verilen emeklerinin karşılığının üst liglere, Süper Lige transfer olan futbolcularımız ile alındığını görmek bizleri sevindirmekte. Şimdi yeni jenerasyon ile ileriye dönük yeni hedefler belirlemiş durumdayız. "  şeklinde konuştu.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder