28 Eylül 2021 Salı

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN DOÇ.DR.MEHMET YORULMAZLAR'A ZİYARET VAR


Beykoz Kulüpler Birliğinin bazı yönetim kurulu üyelerinden Marmara Üniversitesine ziyaret vardı.

Beykoz İlçe Spor Camiasının güçlü isimlerinden olan aynı zamanda Beykoz Kulüpler Birliği Üyesi de olan Yorulmazlar ile ilçe sporu ve son günlerdeki gelişmelere ilişkin bir sohbet yaşandı.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Pandemi sürecinde
birçok zorlukların muhatabı olan spor kulüpleri ve spor adamlarının başlayacak olan lig maçları öncesinde eskisi kadar olmasa da heyecanlı bir çalışma ortamı yaşadığına dikkat çekerken, " Biz Beykoz Kulüpler Birliği olarak bu zaman diliminde bilindiği üzere toplantılarımıza ara vermiş idik. Anadoluhisarı İdmanyurdu Kulübünün ev sahipliğinde yeniden başlayan yeni toplantılar buluşmalarda yeni projeleri masaya yatırmaya başladık. Bu anlamda ilçemizin değerli spor adamlarından olan Mehmet Yorulmazlar Hocamızın da bu anlamda büyük katkıları olacak. Kış dönemini inşallah dolu, dolu geçirmek istiyoruz. 2 yıllık süreçte spordan uzaklaşan ya da uzaklaşmak zorunda kalan gençleri yeniden spora dahil etmek zorundayız. " diye konuştu.

Doç.Dr.Mehmet Yorulmazlar ise kendisinin de bir Beykozlu olarak ilçe sporuna her zaman destek vermeye hazır olduğunu söylerken, " Beykoz'da spor için müthiş bir potansiyel mevcut...hemen her spor dalı için doğal bir ortamı barındırmakta. 7 yaşında da 60 yaşında da aktif spor yapanları görmek, duymak mümkün. Bunun en büyük göstergesi de Türkiye'de Masterler-Veteranlar Futbol dalında en fazla kulüp ilçemizde bulunmakta. İşte biz ana hedef olarak okul çağındaki çocuk ve gençleri spora yönlendirecek projeler geliştirmek zorundayız. Bunun için de kamu kurumları ile birlikte Beykoz Kulüpler Birliği ortaklaşa çalışmalar yapmalı " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder