30 Eylül 2021 Perşembe

PAŞABAHÇE'DE TAYFUN HOCANIN YARDIMCISI UMUT BERK OLDU


Beykoz İlçesinin İstanbul Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden olan Paşabahçe spor Kulübünün A Takım Teknik Sorumlusu Tayfun Uzunkaya’nın yardımcısı belli oldu.

Altyapıdaki başarıları ile dikkatleri çeken ve son olarak’ta Çakmakspor A Takım Teknik Sorumlusu olan 30 yaşındaki Umut Berk, 2021-2022 sezonunda Paşabahçespor A Takım yardımcı antrenörü olarak göreve başladı.

Kulüp tesislerinde Futbol Şube Sorumlusu Bülent Öztürk’ün hazır olduğu törenle imzayı atan Genç Teknik Adam “ Beykoz ilçesinin güzide kulübü Paşabahçespor’da Teknik Sorumlu Tayfun Uzunkaya’nın ekibinde yardımcısı olarak görev almaktan dolayı çok mutluyum. Paşabahçespor’un yeni sezonda başarılı olması için çok çalışarak elimden geleni fazlası ile yapacağım. Yeni sezonun her iki tarafada hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

1991 doğumlu olan başarılı teknik adam ilk olarak Sarıgazispor altyapısında görev almış, yaptığı başarılı işler ve kazandığı şampiyonluklarla dikkatleri üzerine çekmişti. Daha sonra Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un teklifini kabul ederek Teknik Sorumlusu Aydın Dursun’un ekibinde göreve başlayan genç teknik adam ardından Beyoğlu Yeniçarşıspor ve son olarakta Çakmakspor’da başarı ile görev yapmıştı.

Murat Nazik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder