2 Ekim 2021 Cumartesi

ASIM ÖZDEMİR'DEN BİR MİLLİ TAKIM FORMASI DA " BES TEKNOLOJİ " MUBİN ÇAKMAK'A


Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen İASKF Genel Kurulu sonrasında Ali Düşmez tarafından tüm delegeler için hazırlatılan Türk Milli Takımı Formasını yoğun katılım nedeni ile bazı delegeler alamamış idi.

Hafta içinde İlçelere Spor Kulübü delegelerine yeniden yaptırılan formalar Kulüpler Birliği aracılığı ile dağıtılmaya başlandı. Bu kapsamda Beykoz İlçesi Kulüp delegelerine formaları verilirken Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Bes Teknoloji Firması Sahibi Mubin Çakmak'ın formasını bizzat kendi taktim etti.

Mubin Çakmak'ın her zaman sporun ve de futbolun hizmetinde olan değerli bir iş adamı olduğuna vurgu yapan Asım Özdemir, " Kendisi ile spor dünyasındaki son gelişmeleri yaptığımı sohbet ile değerlendirirken bir Beykoz Delegesi olarak da hem Ali Düşmez Başkanımızın selamlarını getirdik hem de Milli Takım Formasını taktim ettik " diye konuştu.

Mubin Çakmak ise Başkan Asım Özdemir'e bu jesti için teşekkür ederken, " Bu güne kadar değişik vesileler ile birçok ödül, plaket almış idim, bunu burada büromda sergilemekteyim. Milli Takım Forması da bunlar içinde en önemli en güzel yeri alacak. Çok teşekkür ediyorum, Ali Başkanımıza da ayrıca selamlarımı gönderiyorum, görevlerinde başarılar diliyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder