1 Ekim 2021 Cuma

BEYKOZ 1908 DE BİR AYRILIK HABERİ DE KAPTAN CENK GÜVEN İLE GELDİ...ÇANAKKALE YOLCUSU


2020-21 Sezonunda Beykoz 1908 ile TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden futbolculardan ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor.

Beykoz 1908 A.Ş. ile çok genç yaşta TFF 3.Lig Şampiyonluğu yaşadıktan sonra 10 sezonun ardından Sarı-Siyahlı takıma geri dönen Cenk Güven, yeni sezon için Çanakkale ilinin Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bozcaadaspor ile anlaşmaya vardı.

1989 Yılında Almanya'da Hessen Eyaletine bağlı Darmstadt Kentinde doğan yetenekli isim 2001 Yılında İdealtepespor Altyapısında futbola başladı.

Denizlispor'a transferi sonrasında İstanbul'a Kartalspor ile dönüş yapan tecrübeli oyuncunun bir sonraki adresi Yeniköyspor oldu.

2007-08 Sezonunda Beykoz 1908 A.Ş. İle Profesyonel Mukavele imzalayan ve aynı sezon Şampiyonluk yaşayarak, tarihe geçen isimlerden olan Cenk Güven Takımının 2.Lige çıkması sonrasında yeniden amatörlüğü tercih edip yetiştiği kulübe yani İdealtepespor'a geçiş yapar.

Beykoz İlçesinin bir diğer Asırlık Çınarı olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da forma giydikten sonra Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye başlayan Beykoz 1908 A.Ş. Takımına ikinci kez gelen başarılı isim daha sonra sırası ile Çatalcaspor, Adapazarıspor, Isparta Eğirdirspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bozüyük Vitraspor ve son olarak da Kepez Belediyespor'da forma giydi. Hızlandırılmış TFF Bal Ligi ile birlikte Beykoz 1908'e geri dönen Cenk Güven Takım Kaptanlığını yapmakta idi.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder