30 Eylül 2021 Perşembe

KANLICASPOR ANTRENÖRÜ AYDIN ÇAYLI," LİG MAÇLARINA KADAR HAZIR OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ "


Beykoz İlçesinin İstanbul Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden olan Kanlıcaspor'da antrenmanlar ve hazırlık maçları devam ediyor.

Beykoz'un ilk federe kulüpleri arasında yer alan Kırmızı-Beyazlılarda Takım Antrenörü Aydın Çaylı geldikleri noktayı ve beklentilerini ERHA BEYKOZ'dan Talip Ercan'a aktardı...




Pandemi Sürecinin Amatör Futbola ve amatör sporculara müthiş bir olumsuz etkisi olduğuna vurgu yapan Çaylı, " Bunun yansımalarını antrenman ve maçlarımızda yaşayarak görmekteyiz. Tabii ki işimizin hiçte kolay olmadığı ortada. Neredeyse futbolu unutmuş bir kitleye sıfırdan başlama eğitim vermekteyiz. Futbolcularda büyük bir konsantre kaybı var. Hem fiziksel hem de mental açıdan büyük bir çaba sarf etmemiz, yol kat etmemiz gerekecek. Hele ki Kanlıcaspor gibi gençlerden oluşan bir takım varsa yoğun bir mesai harcadığımız ortada. Her şeye karşın biz işimize odaklanacağız. Sıklıkla yaptığımız ve yapacağımız hazırlık maçları ile lig maçlarına kadar hazır hale gelmeye çalışacağız. Önümüzde 1 aylık sürenin olması bizim açımızdan bir avantaj " diye konuştu.




BAŞKAN ALİŞAN, " SORUMLULUĞUM DAHA DA ARTTI..." 

Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Remzi Alişan ise Başkanlık Döneminde ilk kez Lig maçlarına çıkılacak olması nedeni ile farklı bir heyecan yaşarken, " Aydın Hocamız ve sporcularına güveniyoruz. Mahallemizi en iyi şekilde ligde temsil etme düşüncesindeyiz. Biz de yönetim olarak her daim onların yanında olacağız. Yıllarca işin Yöneticilik kısmında görev yaptım şimdi ise Kulüp Başkanı olarak görev ve sorumluluklarımın çok daha fazla olduğunu biliyorum. Kanlıca gibi gerçekten tam bir mahalle kültürünün üst düzey olduğu bir yerde herkesten takımlarına güçleri nispetinde yardımcı olmalarını bekliyorum " dedi.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder