1 Ekim 2021 Cuma

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUNUN KÜÇÜK YILDIZINA MİLLİ TAKIM FORMASI HEDİYESİ GELDİ


Beykoz İlçesi Amatör Spor kulüplerinden olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünde Altyapı Takımında forma giyen Ege Yağız Nur'a sürpriz ziyaret vardı.


Anadolu Hisarı İdman Yurdu takımının alt yapısında forma giyen kardeşimiz yıldız futbolcu talihsiz bir sakatlık anı yaşamış ve ayağı alçıya alınmış idi.

Türk Sporunun Asırlık Çınarlarından olan A.Hisarı İdmanyurdu Yönetiminden İlker Güner, İASKF Kongresi sonrasında dağıtımı yapılan ancak kısa sürede tükendiği için Ali Düşmez'in verdiği söz doğrultusunda Beykoz ilçesi Delegelerine iletilen Milli Takım formalarından birini alarak Ege Yağız Nur'un evine bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlker Güner'in taktim ettiği Milli Takım Forması nedeni ile son derece mutlu olan futbolcu teşekkürlerini iletti. İlker Güner ziyaretin ardından yapmış olduğu paylaşımda, " Bu akşam Eğe Yağız'ın yaşadığı talihsiz sakatlık nedeni ile ailesi ile birlikte yaşadığı eve bir ziyaret yaptık ve Milli Takımımızın formasını verdik. Hem acısını bir nebze de olsa hafifletebilmek, hem de Milli Formanın önemine vurgulamak istedik. Geçmiş olsun diyoruz, İnşallah bu problemi atlattıktan sonra Kulübümüz altyapısında antrenman ve maçlarına devam edecek. Bu arada Formaları gönderen Ali Düşmez Başkanımız ve Beykoz Kulüpler Birliği Başkanımız Asım Özdemir'in de selamlarını ve geçmiş oldun dileklerini de ilettik " diye konuştu.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder