22 Aralık 2021 Çarşamba

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN BEYMEZ'E ZİYARET VAR


Beykoz İlçesinin Spor Nabzını yakından tutan Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ( BİSK ) bir ziyarette Beykoz'un Belediye Meclis Üyelerinin buluşma platformu Beymez'e yaptı...

Birlik Başkanı Asım Özdemir öncülüğündeki heyette; Coşkun Tosun, Yüksel Kılıç, Şeref Kurtuluş ve İlker Güner gibi Yönetim Kurulunun bazı üyeleri de yer aldı.

BEYMEZ karşılama heyetinde ise Başkan Erdal Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Nevin Çalışkan ve Hayrullah Usta hazır bulundu.

Beymez Başkanı Erdal Öztürk ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getirdiği ziyarette, BİSK’in Beykoz'a sadece spor alanında değil, toplumun ayakta kalabilmesi için de etkin bir görev yaptığını söyledi.

Erdal Öztürk, BİSK’in gençlere öncülük yapmasıyla, arka sokaklara çocuklarımızın terk edilmesinin önüne geçtiğini ve kutsal bir görev olduğunu ifade ederek, “Bu anlamda tüm spor camiasını bünyesinde barındıran BİSK önemli bir STK'dır” dedi.

BİSK Başkanı Asım Özdemir BEYMEZ ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu dile getirerek, son günlerde Beykoz Belediyesi ile yaşanan bir takım sıkıntılara açıklık getirdi.

Sıkıntıları el birliğiyle aşacaklarını belirten Özdemir, BEYMEZ Başkanı Erdal Öztürk'e ve BEYMEZ Başkan Vekili Nevin Çalışkan'a milli takım forması hediye etti.

Erdal Öztürk, “inşallah Beykoz'un milli takımı hazır olduğunda kazanılmayacak maç yoktur” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder