21 Aralık 2021 Salı

PAŞABAHÇE'DE YÜZLER GÜLMEYE BAŞLADI


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Paşabahçespor'da son haftalarda alınan puanlar camiada yüzleri yeniden güldürmeye başlamış gibi...

Boğaziçi ekibi son iki haftada Şampiyonluk potasında olan iki rakibinden de puan almayı bilirken, son hafta son dakikaya kadar " Yarışta ben de varım " mesajı gür sesle verilmekte.

Son iki karşılşmasında önce Yıldırımbosna karşısında deplasmandan 4-1 galip ayrılan Yeşil-Kırmızılı ekip geçen hafta sonunda da Süper Amatör Ligde en güçlü takımlardan biri olarak gösterilen Lider Feriköyspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olmuştu.



Paşabahçespor Genel Kaptanı Bülent Öztürk yaptığı değerlendirmede, " Bizim açımızdan işler rayında gidiyor...son iki hafta grubumuzun üst düzey iki takımı ile yaptığımız maçlardan 4 puan çıkarıp, zirve yarışında dengeleri bir hayli bozduk. Yarın ( Çarşamba ) grupta son sırada yer alan Başakşehir Kartal deplasmanına çıkacağız. Üst sıralardan kopmak istemiyoruz, son haftalarda futbolcularımız da iyiden iyiye takım ruhunu üst seviyelere taşımış durumdalar. Özellikle son oynadığımız Feriköy maçında girdiğimiz pozisyonlardan yararlanabilse idik çok daha güzel olacaktı. Bu maçta tribünlerden müthiş destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum " diye konuştu.

ERDEM ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder