22 Aralık 2021 Çarşamba

ORTAÇEŞME'DE GERGİN ANLARA POLİS MÜDAHALESİ GELDİ !


Beykoz ya da İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olduğu konuşulan ekiplerin Beykoz Çayırında " Ağaç Budama " zamanında çalışmalar yapılmaya devam ediliyor. Bugün de yüksek vinç yardımı ile Kavak Ağaçlarının budanması işlemi yapıldı.

Kesilen ağaçların bir kamyona yüklendiğini gören Ekipler olayı Polise intikal ettirdi. Ortaçeşme Stadı yanında yer alan yılların ağaçları budanıp yeniden açmak için mevsimini bekleyecek iken kesilen ağaçları bir vatandaş evinde yakmak için kamyona yükletti.




Çalışma yapan ekiplerinin ihbarı sonrasında Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğüne  bağlı bir ekip bölgeye intikal etti. Çalışma yapan Ekip sorumlusunun talebi üzerine kamyona yüklenen odunlar tekrar yola boşaltılırken ardından dozer vasıtası ile çalışma yapan kamyonlara yüklendi.



Görevliler ie vatandaş arasında yaklaşık yarım saati bulan bir ağız dalaşı yaşanırken, ağaç parçalarını kamyona yükleten vatandaş, mağdur olduğunu haykırarak odunların indirilmesine tepki gösterdi.

Vatandaş kendisine kesilen ağaç parçalarını alabileceğinin söylendiğini söyleyip isyan ederken görevliler ise bunun mümkün olmadığını her zaman için budama yapılan ağaçların kendileri tarafından götürüldüğünü beyan ettiler.

Çalışma devam ederken Emniyet Aracı da bölgede bulunmaya devam etti...

ER-HA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder