24 Aralık 2021 Cuma

SPOR BAKANINDAN BEYKOZ'UN 45 MUHTARINA ÖZEL HEDİYELER VARDI


Şu sıralar Beykoz İlçesinde görev yapan 45 Mahalle Muhtarına özel bir hediye teslimi yapılmakta.... 
 
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Beykoz ilçesinde bulunan 45 Mahalle Muhtarına göndermiş olduğu isme özel mektup, Milli takım forması ve çeşitli kitaplar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Korkulu tarafından bizzat muhtarlara tek tek Gençlik ve Spor Bakanı’nın selamı ile iletildi.




Yapılan görüşmelerde mahalledeki genç nüfusun spora yakınlaştırılması ve yapılacak ortak çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirildi

Ülke yönetim şemasında önemli bir misyona sahip olan muhtarların genç nüfus ile ilgili bu çalışmalara ne tür katkılar sunabilecekleri ileriki günlerde daha da netleşecek gibi.

Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Korkulu Bakan Kasapoğlu'nun hediyelerini muhtarlara teslim ederken, Mahalle muhtarları ise bu güzel düşünce ve hediyeler için Korkulu'nun şahsında Bakan Kasapoğlu'na teşekkürlerini iletip, üzerlerine bu konuda ne düşerse yardımcı olmaya hazır olduklarının mesajını de vermiş oldu.

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun'da kendisine Bakan Kasapoğlu'nun hediyelerinin iletilmesi sonrasında yaptığı açıklamada, " Öncelikle Milli Takım formaları için çok teşekkür ederiz...Türkiye Genelinde nüfusa bakıldığında müthiş bir genç kitlenin olduğunu görmek mümkün, dolayısı ile sayın Bakanımız sporun geniş kitlelere ulaşabilmesi için çaba sarf etmekte. Beykoz Muhtarları olarak bizler de buna katkıda bulunmaya hazırız. Zaten bazı muhtarlarımız mahallelerindeki spor kulüplerine bu konuda destek vermekte. Bakanlıktan da gelecek ortak projeleri bekleyeceğiz " diye konuştu.

Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü Fatih Korkulu ise Beykoz'un değişik spor dalları için coğrafi şartla bakımından çok uygun bir ilçe olduğuna vurgu yaparken, " Sayın Bakanımızın talepleri ile önümüzdeki süreçte bu konuda daha da bir farklı projeler hayata geçirilecek. Bunları netleştikleri anda kamuoyu ile paylaşacağız " dedi.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder