24 Aralık 2021 Cuma

KAMİL ÇOLAK, " TAM KADROYA KAVUŞMAMIZ İNŞALLAH SAHAYA YANSIYACAK..."


İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Gümüşsuyuspor'da Küçükköyspor maçı hazırlıkları tamamlandı.

Sal 7.Gruba dahil olan karşılaşma uzun bir aranın ardından Anadoluhisarı'nda bulunan Marmara Üniversitesi Yerleşkesi içindeki Akademi Stadında oynanacak. Maçın hazırlıklarını tamamlayarak yarın ( Cumartesi ) oynanacak müsabakayı beklemeye başlayan Yeşil-Beyazlı ekip tam kadro maça çıkacak.



Gümüşsuyuspor Antrenörü Kamil Çolak karşılaşmanın öncesinde yaptığı açıklamada sezon başından beri eksik bir kadro ile maçlara çıktıklarına vurgu yaparken, " İlk yarının son maçını evimizde Küçükköyspor ile tamamlayacağız. Sezona başındaki hazırlık maçlarında darbeden oluşan sakatlıklar ve hafta içi verilen maçlarda çalışan oyuncularımızın gelememesi gibi sorunlardan dolayı ideal istediğimiz kadro ile maçlara çıkamadık ve skorlara  yansıtamadık. Sakatlarımız düzeldi  eksik oyuncumuz yok bunun sahaya olumlu yansıyacağını düşünüyoruz. Yukarıları zorlayan iyi bir takım ile oynayacağız , ilk yarıyı puanla kapatıp ikinci yarının ilk haftasında Bay'ımızı da  girip ikinci yarıya iyi bir hazırlık yapmak istiyoruz..." diye konuştu.

Grupta beraberlikleri olmayan iki takımın sonucu merak edilen karşılaşması öncesinde görüşlerimi açıklayan Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş, maçın her iki takım için de öneminin ortada olduğunu belirtirken, " Biz kendi açımızdan maça bakacak olursak mutlak surette puan almamız gereken bir maç yaşayacağız. Puan tablosunda hassas bir yerdeyiz. ikinci yarının ilk haftasını maç yapmadan geçeceğimizi de dikkate alırsak psikolojik bir baskıyı üzerimizde hissetmiyor değiliz. Futbolcu kardeşlerimiz bütün varını yoğunu sahaya yansıyacaktır. İnşallah hak ettiğimiz bir skor ile mahallemize döneriz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder