24 Aralık 2021 Cuma

ORTAÇEŞMESPOR HAKEMLERDEN DERTLİ Mİ DERTLİ !


Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda temsil eden Ortaçeşmespor hakemlerden dertli mi dertli....

Bu sezon sahasında konuk ettiği takımlara karşı gösterdiği konukseverlik ile teşekkürlerin muhatabı olan Bordo-Beyazlılar öte yandan maçlarını yöneten hakemlerin konsantre kaybı yaşadığı düşüncesinde...



Uzun yıllardır Ortaçeşmespor bünyesinde sorumluluk alan ve amatör ligleri çok iyi tanıyan bir isim olan Genel Kaptan Serkan Çanur, yatığı özel açıklamada, " Bu sezon maalesef genç hakemlere bırakılan Süper Amatör Lig maçlarında sıklıkla hakem hataları, yanlış tercihler, hatayı hata ile kapama düşüncesinin yaşandığını görmek gerçekten de yıllardır futbol camiasında olan biri olarak beni fazlası ile üzmekte. Tamam genç hakemlere destek çıkalım da nereye kadar? acaba bu genç hakemlerin Süper Amatör Lig maçlarını yönetecek yeterince maç deneyimleri var mı? Biz bu sezon sahamızda maçlara çıkan hatta kaybettiğimiz maçlardaki rakiplerimizi bile sarılıp uğurlarken işin bu boyutunu da atlamamak gerekir. Yazık değil mi bunca sıkıntı içinde, zor şartlarda ligde mücadele eden bizim gibi takımlara...telafi edemeyeceğimiz puan kayıplarının muhatabı olmak istemiyoruz " diye konuştu.



Ortaçeşme Spor Kulübü Başkanı Mazlum Çoktin ise Kulüp olarak her zaman doğrunun yanında olduklarına vurgu yaparken, " Biz mağlubiyetle kapattığımız her maçtan sonra bile kendi özeleştirimizi bahanelere sığınmadan yapan bir takımız...ancak meselenin bir de yönetim boyutu var...bu sezon nedendir bilinmez hakemler çok formsuz, bunu sadece bizim aleyhimize verilen kararlar için de söylemiyorum, karşılaştığımız rakiplerimiz için de açık yüreklilikle ifade ediyoruz. İlk yarının son maçında Altıntepsi ile zorlu bir maç çıkacağız. İnşallah taraftarlarımıza bir galibiyet hediye etmek istiyoruz. Çetin Hocamız ve futbolcularımıza güveniyoruz. Zorlu maçlarda çok daha farklı bir görüntü çiziyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder