24 Aralık 2021 Cuma

BEYKOZ 1908 GN.KPT. MUTLU ATAGÜN , " BU SEMTİN ÜVEY EVLADI GİBİ OLDUK ! "


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda Pazar günü ilk yarının son maçında Düzce deplasmanında Beyköy Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında hazırlıklar yapılan son antrenman ile tamamlandı.




Grupta 4'er puana sahip iki takımın Pazar günü Beyköy Stadında yapacakları zorlu mücadele öncesinde Beykoz 1908 A.Ş. Takımının Genel Kaptanı Mutlu Atagün'e adeta bir dokunduk bin ah işittik...Beykoz 1908 takımının maalesef bazı çevrelerce semtin üvey evladı konumuna sokulmak istendiğine vurgu yapan Atagün, " Diyecek kelime bulmakta zorlanıyorum, kelimelerimi ölçüp tartarak ifade etmek istesem de maalesef gerçek ortada. Hafta sonunda Beyköy Belediyespor ile çok ama çok zorlu bir müsabakaya çıkacağız. Bu maça özel önem veriyoruz, buradan alacağımız bir galibiyet ikinci yarıda yepyeni başlangıcın göstergesi olacak. Hafta içinde çok sıkı ve oldukça istekli bir antrenman süreci yaşandı. İnşallah Düzce'den alnımızın akı ile dönüş yapacağız " şeklinde konuştu.




Beykoz 1908 olarak yaşadıkları sıkıntıları ilk yarının son maçının ardından geniş biçimde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Atagün, " Şimdi bütün dikkat ve konsantremizi Beyköy Belediyespor maçına çevirmiş durumdayız. Belki de sezonun en kritik maçına çıkacağız. Alacağımız 3 puan Bölgesel Amatör Lig statüsü de dikkate alındığında müthiş derecede önem kazanmış durumda. İnşallah Pazar günü Beykoz'a mutlu bir takım olarak döneceğiz, bütün beklentimizde bu yönde " diye konuştu.

Yarın Sabah ( Cumartesi ) zorlu mücadele öncesinde Kamp yapacakları Bolu'ya geçecek olan Sarı-Siyahlılar maç günü ise Düzce'ye geçiş yapacak.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder