16 Şubat 2022 Çarşamba

AK PARTİ BEYKOZ’UN YARDIM KOLİLERİ İDLİB’E YOLA ÇIKTI


AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından İdlib'de zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren çocuklar için hazırlanan 81 koli yardım malzemesi bölgeye gönderilmek üzere yola çıktı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, Türk Kızılay işbirliğinde “Gelin İdlipli Çocukları Birlikte Isıtalım” kampanyası başlattı.

Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanlığı da iyilik çağrısına kayıtsız kalmadı. Kadın Kolları öncülüğünde, ilçedeki hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan yardım kolileri zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren çocuklar için yola çıktı.

5 BİN 726 YARDIM MALZEMESİ

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, ilçede ihtiyaç sahiplerine yönelik yürüttüğü yardım faaliyetlerinin yanı sıra kimsesizlerin kimi olmak için de çalışmalarına devam ediyor.  

İlçe Kadın Kolları öncülüğünde yürütülen, “Gelin İdlipli Çocukları Birlikte Isıtalım” kampanyası kapsamında, 3 yaşın üzerindeki çocuklar için kullanılmamış iç çamaşırı, kazak, pantolon, bot, mont, atkı, bere, eldiven, battaniye, gıda paketi, hijyen ürünleri, çocuk bezi ve oyuncak gibi malzemelerden oluşan toplam 81 koli yarım malzemesi hazırlandı.

Çocukların ihtiyaçlarına yönelik, hayırseverlerin desteği ve kadınların el emeği göz nuru olan atkı, eldiven, bere gibi özenle hazırlanan 5 bin 726 yardım malzemesi dualarla İdlib'e uğurlandı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf,  “İdlib’de ağır kış şartlarında zor günler geçiren yavrularımız için başlattığımız kampanyaya destek veren tüm teşkilat üyelerimize ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Toplam 81 kolimizi bugün İdlib’e uğurladık. İnşallah savaşın çocuklarına daha fazla yardım edeceğiz.” dedi.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder