16 Şubat 2022 Çarşamba

MASTER EURO LİG HAZIRLIK TURNUVASINDA KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİ


Türkiye Masterler-Veteranlar Futbol Liglerine yepyeni bir soluk getiren kaliteyi bir hayli yukarı çekmeyi hedefleyen Master Euro Ligde ilk heyecan Hazırlık Turnuvası ile başlıyor.

Geçtiğimiz Ocak ayında yapılan Lig tanıtım toplantısında ifade edildiği gibi yapılacak Demo Ligi konumunda olacak Hazırlık Turnuvasının Kura çekimi özel bir program ile gerçekleşti. 




Kura çekim akşamında takımların temsilcileri hazır bulunurken heyecan ise üst seviyelerde idi. Lig Yönetimi ise kusursuz bir turnuva düşüncesinde iken hazırlık liginin camia tarafından yakından takip edileceği konusunda emin göründü.




Masterler-Veteranlar Ligleirnin en yeni organizasyonunda Kura Çekiminde Yönetim Kurulu Üyeleri başta Başkan Muharrem Sağlam olmak üzere hazır bulundular. Yönetim Kurulunda yer alan Beykoz'dan iki isim ise Mehmet Aydın ve Ahmet Kurt oldular.

Master Euro Lig Başkanı Muharrem Sağlam ligin tanıtımını yaptıktan sonra takımlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını söylerken Hazırlık Liginin projelerin çok güzel bir demosu anlamı taşıyacağı bilgisini verip katılımcı takımlara başarı dileklerini iletti.

Master Euro Lig Hazırlık Turnuvasında 2 grupta toplam 12 takım mücadeleye çıkacak. Kura Çekimi sonrasında belirlene gruplar ve takımlara gelince...

A Grubu : Paşabahçe Masterler 80, Maltepe 1923 Masterler, Efeler Masterler, İstanbul Kartal Masterler, Boğaziçi Masterler, Çayırova Masterler

B Grubu : Ak Masterler, Kartal 34 Masterler, Kartal Bulvarspor Masterler, Tuzla Masterler, Ağasar Master, Anadolu Masterler

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder