17 Şubat 2022 Perşembe

BEYKOZ BHP MTAL SPORCU ÖĞRENCİLERİ YENİ BAŞARILARA İMZALARINI ATTILAR


Beykoz İlçesinde değişik spor dallarında bünyesinden çıkardığı başarılı sporcuları ile de dikkatleri çeken Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu anlamda son başarı haberini Atletizm dalında aldı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yapılan Turkcell U18 Salon Türkiye Şampiyonasına katılım sağlayan sporculardan başarı haberleri peş peşe geldi...

Şampiyonada Erkekler 60 Metre Engelli branşında mücadeleye çıkan Emirhan Genç Türkiye 3.olarak başarı çıtasına bir yenisini eklemiş oldu.

Yine aynı şampiyonada 4X200 Metre Bayrak Yarışında müsabakaya çıkan sporculardan Songül Akyol ve Senanur Kuruderi'nin yer aldığı takım Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi.

Öte yandan bu şampiyonanın ardından bu kez Bursa'da yapılan U16 Salon Atletizm Şampiyonasında 60 Metre müsabakasında katılım sağlayan Senanur Kuruderi Türkiye 3.oldu.

Aynı sporcumuz bu kez 200 Metre Finalinde mücadeleye çıkarken müthiş bir yarışın ardından Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

Bu başarılı sonuçlara imza atan sporcu öğrencileri ve antrenörleri Miray Gür'ü kabul eden Okul Müdürü Habip Küçükseymen yaptığı açıklamada, " Sporcularımız başarıdan başarıya koşarken okudukları okulu yani bizleri de mutlu etmekte. Bu vesile ile son başarılarından dolayı kendilerini, Antrenörleri Miray Gür ve Ayşim Aygün Öğretmenimizi de kutluyor, tebrik ediyorum " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder