14 Şubat 2022 Pazartesi

PAŞABAHÇESPOR YAHYA KEMAL'İ ATEŞE ATIP GERİ DÖNDÜ ! 2-0


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda Beykoz İlesini temsil eden Paşabahçespor, hafta sonunda düşme hattında yer alan ve her maçı bir final havasında geçen Yahya Kemal SK deplasmanından 3 puan ile dönüş yaptı.

Grubunda ilginç bir sırada yer alan Boğaziçi ekibinin ilk ikiye girip Yükselme Grubu maçları oynamaya hak kazanma ihtimali de var, yaşayacağı puan kayıpları ile sıkıntılı günler yaşamada...

Yahya Kemal SK deplasmanında maçın henüz ilk dakikalarında başarılı forveti Yusuf Kayalar ile üst üste goller ile kalan dakikaları rahat tamamlayan Yeşil-Beyazlı ekip hafta sonunda evinde Yenibosnaspor'u konuk edecek.

Stat : Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal Sahası

Hakemler : İlker Kara-Cihan Gülçiçek-Cengiz Ateş

Yahya Kemal Sk : Furkan, Gökcan, Mert ( Dk.88 Ergün ), Süleyman Emre, Enver Berkant, Furkan Ali ( Dk.81 Adem ), Doruk, Kerem ( Dk.62 Volkan Onur ), Berat, Kahe Deniz ( Dk.81 Mustafa Tuğra ), Vehbi Erman ( Dk.62 Mehmet Fatih )

Yedekler : Şükrü, Buğra Taha, 

Antrenör : Sami Işıkgün

Paşabahçespor : Çağlar, İlker, Fırat, Dinçer, Ertuğrul ( Dk.38 Ömer Emir ), Yusuf, Kutay Berke ( Dk.60 Batuhan ), Rıdvan, Furkan Gökçe ( Dk.77 Tahir ), İrfan, Metin ( Dk.77 Sait Emre )

Yedekler : Ömer, Mehmet Şahin, Berke Bekir

Antrenör : Onur Atila

Goller : Dk.6 ve Dk.8 Yusuf Kayalar

Not / Fotoğraf ilk yarıda Paşabahçe'de oynanan maçtan alıntıdır

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder