17 Şubat 2022 Perşembe

BEYKOZ BELEDİYESİ GSK SPORCUSU DİLARA ŞİRİN " TURKİSH OPEN " ŞAMPİYONASINDA 3.OLDU


9. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası (Turkish Open 2022) 7-13 Şubat 2022 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşirken Turnuvaya katılım sağlayan Beykoz Belediyesi GSK Takımı Sporcularından Dilara Şirin Kilosunda 3.olarak yeni bir başarıya daha imza atmış oldu.

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen sporcuların adeta bir şölen havasında yaptıkları müsabakalar bir hayli ilgi çekti. Geçtiğimiz yıllarda yapılan bu turnuvadan başarılı sonuçlar almasını bilen Beykoz Belediysi GSK Taekwondo Takımı Dilara Şirin ile gelen madalyanın ardından bu anlamda geleneği de devam ettirmiş oldu!




Beykoz Belediyesi GSK Takımının başarılı sporcusu Dilara Şirin önümüzdeki günlerde Arnavutluk'ta yapılacak olan Avrupa Başkanlık Kupası karşılaşmalarında Türkiye Milli Takımı sporcuları arasında yerini alacak. Şampiyonada aynı zamanda Beykoz Belediyesi Taekwondo Takımı Antrenörü de olan Milli Antrenörümüz Osman Günaçtı Hoca'da görev yapacak.

Bu yıl Yıldızlar Kategorisinden çıkarak Genç Kızlar Kategorisi karşılaşmalarına başlayan sporcumuz bu kategorideki çıkmış olduğu ilk Uluslararası Turnuvadan, Turkish Open ile madalya kazanarak güzel bir başlangıç yapmış oldu.

Beykoz Belediyesi GSK Taekwondo Takımlar Antrenörü Osman Günaçtı Arnavutluk'taki Başkanlık CUP karşılaşmları öncesinde yapmış olduğu açıklamada, " Dilara gerçekten de çok yetenekli bir sporcumuz, ondan ileriki süreçte çok daha başarılı sonuçlar bekliyorum. Nitekim Gençler kategorisinde ilk kez Antalya'da tatemiye çıkarken beklentilerimizi de boşa çıkarmadı. Şimdi bütün dikkatimizi Arnavutluk'taki Şampiyonaya çevriLmiş durumdayız, hazırlıklarımız aralıksız devam ediyor " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder