16 Şubat 2022 Çarşamba

BEYKOZ'UN ORTAÇEŞMESPOR'UNDA KRİTİK HAFTALAR BAŞLADI


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda mücadele eden Beykoz Temsilcisi Ortaçeşmespor'da geçen Ocak ayı içinde yapılan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor karşılaşması sonrasında istenmedik olaylar çıkarken her iki takımdan da futbolcular Tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilmişti.

Beykoz ekibi bu kararın ardından 2-3 tecrübeli oyuncusunun yanı sıra tamamı genç takım futbolcularından oluşan kadro ile maçlara çıkmak zorunda kalmıştı.



Bu önde ilk maçını Ataşehir Çamolukspor ile yapanBordo-Beyazlılar maçtan beraberlikle ayrılırken, ilk iç saha maçı olacak olan Aksarayspor ile cezası nedeni ile Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Stadında oynadı.

Müsabakanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Bordo-Beyazlılar ikinci yarıda beraberlik golünü kalesinde görmüştü. Maç bu şekilde bitecek derken uzatma anlarının son dakikasında gelen gol moralleri bozdu.



Ortaçeşmespor Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu hayati derecede 1 puan alacakken bir anlık konsantre kaybı sonrasında yenen golün herkesi üzdüğünü belirtirken, " Futbolda yenmek de var yenilmekte ancak rakip takımın tavırları bizi fazlası ile üzdü. Zaten genç takım ile maça çıkıyoruz bir de lisansları tek tek inceleme talebinde bulunmaları karşısında diyecek kelime bulamıyorum. saha içinde futbolcularımıza karşı takınılan tavrı, psikolojik baskıyı da söylemeden geçemeyeceğim. Oysa bizi ilk maçta çok güzel misafirlikle karşılamışlardı, cezalı da olsa farklı bir sahada da olsa bu yaptıkları yakışmadı " diye konuştu.



Bordo-Beyazlılarda Genel Kaptan Serkan Çanur ise takımının tamamına yakını tedbirli olduğu için maçlara çıkmayan bir kadro olarak sahaya çıktıklarının altını çizerken, " Bazıları artık ligden çekilirler, her maçını çok farklı kaybederler derken, biz bu genç kardeşlerimizle nasıl aslanlar gibi çıkıp oynuyoruz herkes görüyor. Artık ligde son haftalara doğru gidiyoruz. Kalan maçlarımızın yanı sıra rakiplerimizin de bir birleri ile oynayacakları karşılaşmalar olacak. Kimse bizden pes etmemizi beklemesin, bu genç kardeşlerimiz ne sonuç alırlarsa alsınlar onlar bizlerin baş tacımız olarak kalacaklar. Bu günlerde gelip geçecek " şeklinde konuştu.

Beykoz temsilcisinde hafta sonu oynanacak olan İstanbul ve Esenyurt Ordu Sk müsabakasının hazırlıkları kendi tesislerinde devam ediyor. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor karşılamasına ilişkin son karar ise açıklanmış değil. Ortaçeşmspor camiası bunun biran önce açıklanmasını beklemekte.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder