16 Haziran 2022 Perşembe

BEYKOZ MECLİS ÜYELERİ DERNEĞİ GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE TÜM MECLİS ÜYELERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ


Beykoz Meclis Üyeleri Derneği Kavacık İETT Durağı yanında yapılan Beykoz Belediyesinin yeni binasında Beykoz Belediye Meclisinde il üyelerin göreve başladığı 1984 Yılından günümüze kadar görev yapmış tüm Belediye Meclisi Üyelerinin yanı sıra Belediye Başkanlarının da katılım sağladığı özel buluşmada renkli anlar da beraberinde yaşadı.

Buluşmada Meclis Üyelerine hazırlatılan özel plaketleri taktim edildi...oldukça geniş bir katılımın olduğu etkinlikte Anavatan Partisinde Belediye Meclisinde Üye olan Zeki Aksu'dan tutun, SHP, DSP, RP, Fazilet Partisi, MHP, CHP, Ak Parti gibi değişik partilerde görev yapmış hatta sonrasında siyasi görüş ve parti bakımından kulvar değiştirmiş isimler davete icabet edenler arasında idi. Hayatta olmayan üyeler ise masalarda yapılan sohbetler ile anılıp, Rahmet dileğinde bulunuldu.

Toplantıya Erdal Öztürk'ün Başkanlığını yaptığı Beykoz Meclis Üyeleri Derneği ev sahipliği yaptı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydında katılımcılar arasında yer aldı.

İlçe siyasetinde bir zamanlar omuz, omuza görev yapan ancak değişik nedenlerden dolayı aralarında küslük bulunan bazı isimler de davette buluşup hal hatır sormaktan geri durmayınca güzle görüntüler de yaşanmadı değil.

Beykoz Belediye Başkanlığı yapan isimlerde katılanlar ise Muharrem Ergül, Alaattin Köseler, ve İlk Belediye Başkanımız H.Ali Zengin dikkat çekerken, Şevket Arıkan ise davette yoktu. Beykoz Belediyesinde en fazla başkanlık dönemi olan Merhum Yücel Çelikbilek ise rahmetle yad edilirken aile adına Programa Ahmet Buğra Çelikbilek katıldı.

Bu özel buluşmada bir konuşma yapan Beykoz Meclis Üyeleri Derneği Başkanı Erdal Öztürk çok güzel amaç ve beklentiler ile kurulan derneğin kendinden önceki Başkanı yani Murat Ellialtı döneminde bir Fetret Dönemi yaşadığını söylerken, " Merhum Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek bizlere destek vermeseydi belki bu kadar yol alamayacaktık...Murat Ellialtı Döneminde maalesef derneğimiz 3 yıl açılmadı bile...derneğimizin adı neredeyse unutuldu. En kötüsü ise her çalışma döneminde hazırlatılan Meclis Üyelerinin Fotoğraflarının bulunduğu çerçevelere dahi ulaşamadık. Eğer ki biz şu an yönetimde olan arkadaşlarımız ile göreve talip olmasa idik, bugün belki de derneğimiz olmayacaktı. Onun için benim ile birlikte göreve talip olan arkadaşlarımız Sinan Çıtlak, Erdoğan Coşkun Çap, Süha Okan Uzun, Yalçın Çolak, Deniz Yıldız, Hüseyin Okumuş, Hayrullah Usta, Yüksel Baki ve Nevin Çalışkan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Beykoz Meclis Üyeleri Derneği Başkanı Erdal Öztürk konuşması sonrasında mevcut dernek yönetimindeki arkadaşlarını sahneye davet edip onura etti.



Not : Etkinliğe ER-HA Beykoz olarak katılım sağlayamasak da değişik kaynaklardan edindiğimiz programa ilişkin notları haberimizde kullandık.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder