13 Haziran 2022 Pazartesi

RÜZGARLIBAHÇESPOR EVİNDE ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI


İstanbul 2.Amatör Lig 13.Grubunda mücadele eden Beykoz temsilcilerinden Rüzgarlıbahçespor 2021-22 Sezonundaki son iç saha maçı için Kavacıkspor 15 Temmuz Stadında idi.

Grupta son sırada yer alan Kartal Atlasspor'un müsabakaya çıkmamasının ardından 3 puanı hanesine yazdıran Rüzgarlıbahçesporlu futbolcular güne ve de şampiyonluğuna not düşecek fotoğraf çekimi sonrasında başarısını kutladı.





Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar yaptığı açıklamada, " Bilindiği üzere Kız Futbol Takımımız yer aldığı TFF Kadınlar Futbol 3.Lig C Grubunu şampiyon olarak tamamlamıştı. Maalesef 2.Lige çıkma şansımızı oynadığımı maç sonrası kaçırmıştık. Erkek Futbol Takımımız bu seneki yeni yapılanma sürecinde müthiş bir başarıya imza atarak grubunu şampiyon olarak tamamlayıp bize çifte sevinç yaşatmış oldu. Tabii ki hem kız hem de erkek takımlarda şampiyon olmuş bir kulüp başkanı olarak yaşadığım sevinci tarif edemiyorum. Hepsinin ayaklarına sağlık..."  diye konuştu.





KAPTAN ENES'TEN MESAJ VAR !

Rüzgarlıbahçespor Takım Antrenörü ve Kaptanı olan Enes Aksu yaşadıkları şampiyonluk nedeni ile sevinçlerinin büyük olduğunu söylerken, " Sezon öncesinde arkadaşlarımız ile Rüzgarlıbahçespor forması altında bir araya gelip, hedef belirlemiştik. Gerçekten de çok kaliteli ve tecrübeli isimlerden oluşan kadromuz ile bu şampiyonluğu fazlası ile hak ettik. Bize güvenip, bu yarışta, mücadelede yanımızda olmayı seçen tercih eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder