13 Haziran 2022 Pazartesi

HAKTAN BAŞARAN YILLAR SONRA BEYKOZ FORMASINI MASTERLER LİGİNDE GİYMEYE BAŞLADI


Beykoz Futbol Takımı altyapısından yetişip A Takıma kadar yükselen TFF 3.Lig maçlarında formasını giyen Haktan Başaran yılların ardından Sarı-Siyahlı Formayı bu kez Masterler Kategorisinde giymeye başladı.

Yetenekli oyuncu Beykoz 1908 forması giyerken  otoritelerce geleceğin yıldızları arasında gösterilmekte idi. Hatta birçok teklifte gelmesine karşın ailesinin Beykoz'da kalması ısrarı ile teklifler geri çevirmek zorunda kalmıştı.




Yıllar içerisinde futboldan kopmayan, halı saha maçları ve çeşitli Masterler-Veteranlar takımlarında forma giyen Haktan Başaran, şu sıralar Beykoz Masterler Takımı ile Paşabahçe Stadında düzenlenen Yusuf Dinç turnuvasında sarı-siyahlı formaya kavuşmuş durumda.

Haktan Başaran yaptığı açıklamada, " Uzun yılların ardından sarı-Siyahlı formayı giymek gerekten de benim için çok anlamlı oldu...Beykoz Kulübünün benim hayatımdaki yeri her zaman farklı olmuştur...profesyonel ligde formasını giyme onuru yaşadığım kulübümün İnşallah hak ettiği yere gelmesini bekliyorum..." diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder