13 Haziran 2022 Pazartesi

SÜPER LİGİN ESKİ YILDIZLARI PAŞABAHÇE MASTERLER TAKIMINDA BULUŞTU

 

Şu sıralarda Merhum Beykoz Elmalıspor Kulüp Başkanı Yusuf Dinç adına Paşabahçe Stadında düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında tam anlamı ile yıldızlar topluluğunu izleyicilere sunmakta.

Değişik takımlarda üst düzey profesyonel liglerde mücadele etmiş birçok futbolcu forma giyerken Paşabahçe 80 Masterler Takımında bazıları Paşabahçespor Altyapısından yetişen birçok tanınmış futbolcu forma giymekte.

Bu isimlerden en ilginci ise Okan Kurt...ünlü sanatçı Demet Akalın'ın eşi olan tanınmış isim, futbola olan aşkını Paşabahçe 80 Masteler forması altında devam ettirmekte.

Yeşil-Kırmızılı takımda forma giyen Süper Lig deneyimli isimler ise Fatih Şen, İskender Alın, Eren Aydın gibi Paşabahçespor altyapısından yetişen isimlerin yanı sıra Galatasaray'dan hatırlanacak olan Engin Baytar, Elazığspor ve Boluspor takımlarında forma giyen Adem Alkişi de yer almakta.

Paşabahçe 80 Masterler Takımı Kurucu Başkanı da olan Mehmet Aydın ise Paşabahçespor altyapısından yetişip Beykoz 1908'de profesyonel futbolculuk kariyeri olan bir isim.

Paşabahçe 80 Masterler Takımının turnuva kapsamında yaptığı maçlara ise özel izleyiciler de gelmiyor değil. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder