13 Haziran 2022 Pazartesi

PAŞABAHÇESPOR'DAN BEYKOZ BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR VAR


Beykoz İlçesini bu sezon Türkiye Şampiyonası Finallerinde U16 ve U18 Yaş kategorilerinde temsil eden Paşabahçespor her iki yaş grubunda da maçlarını tamamlamıştı.

Boğaziçi Ekibinde Kulüp Başkanı Coşkun Okur yaptığı sezon sonu değerlendirmesinde gelecek adına çok umutlu görüntülere bu sezon şahitlik etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

U16 ve U18 Yaş Gruplarında Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ ve Kocaeli'nde çıktıkları mücadelelerde şanslarının yanında olmadığına vurgu yapan Başkan Okur, " Öncelikle şunu söylemek isterim ki futbolcularımız çok istemelerine karşın maalesef üst turlara çıkamadık. Ancak gelecek sezon bu seneki mücadelelerden edinilen tecrübeler ile çok daha iyi yerlere gelebileceğimizin mesajı fazlası ile verildi. Ben bu yaş gruplarından ileride profesyonel liglerde forma giyecek birçok yeteneğimizi gördüğümü ifade etmek isterim " diye konuştu.

Yeşil-Kırmızılı ekibin başkanı Okur bir paragrafta Beykoz Belediye Başkanlığına açarken, " İki ayrı kategoride, iki ayrı kentte düzenlenen Türkiye Şampiyonası Final maçları için ulaşım ve konaklama anlamında katkıda bulunan Beykoz Belediye Başkanlığına başta Başkanımız Murat Aydın, Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam olmak üzere şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum. Yaptıkları katkılar ile bu zorlu süreç ve şartlarda bizlere verdikleri desteği unutamayız " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder