16 Haziran 2022 Perşembe

RİVA YAZ SEZONU İÇİN HAZIR...


Beykoz İlçesinin İç Turizm bakımından en hareketli yerlerinin başında gelen Riva Yeni Yaz Dönemine artık hazır...

Pandemi Sürecinde düşük kapasite ile sezonu geçirmek zorunda kalan yılların mekanı genelinde yapılan çalışmaların ardından alternatif mekanlar da hizmet vermeye başladı.




Özellikle hafta sonu itibarı ile okulların tatil olması çeşitli kategorilerdeki Ulusal Sınavların bitmesi ile birlikte hafta sonu ağırlıkta olmak üzere, hafta genelinde büyük bir yoğunluk yaşanması bekleniyor.




Tabiri caizse " Her güzelin bir kusuru vardır " misali geçmiş yıllarda can sıkıcı bir hal alan hatta sürücüler arasında tartışmalara çok rastlanılan trafik yoğunluğu nedeni ile Beykoz Belediye Başkanlığı bölgede Yaz Dönemi süreci boyunca görev yapacak ekip ve elemanlarını arttıracak.




Geçmiş yıllarda Yeni Riva yolu ile FSM Köprüsü ve Anadolu Yakasındaki ilçelerden gelen çok sayıda araç sabahın erken saatlerinden itibaren Riva'ya girişte uzun kuyruklar oluşturmakta idi.

Beykoz Belediye Başkanlığı Murat Aydın'ın göreve gelmesinin ardından Riva'ya çok özel bir önem vermekte...Riva Merkezde hizmete giren Otopark ve Plajın yanı sıra Elmasburnu Tabiat Parkı ve Plajı, Elmasburnu Restoran bölgeye ayrı bir renk katmış idi.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder