17 Haziran 2022 Cuma

SOYER AİLESİNDEN İLÇE SPOR CAMİASINA TURNUVA FİNALİ İÇİN DAVET VAR

 
Beykoz İlçesinden yetişen başarılı futbolculardan olan Merhum Halil İbrahim Soyer'in anısına bu sene ikincisi düzenlenen Halil İbrahim Soyer Dostluk ve Veteranlar Turnuvasında Final programı bu Pazar günü yapılacak.

Final günü etkinlikleri öncesinde Soyer Ailesi adına paylaşımda bulunan Merhum Halil İbrahim Soyer'in Babası Paşabahçe ve ardından Beykoz Futbol Takımında Şampiyonluk yaşamış başarılı futbolcu Lütfü Soyer Beykozlu sporseverleri Pazar Günü Ortaçeşme Stadına davet etti.

Lütfü Soyer gerek geçen sene ilk kez yapılan gerekse de bu sene ikinci kez düzenlenen Turnuvaya katkıda bulunan, takımlar olarak katılım sağlayan tüm sporculara teşekkür ederken, " Genç yaşta yaşadığı rahatsızlık sonrasında aramızdan ayrılan oğlum H.İbrahim Soyer adını yaşatan bu turnuva ailesi olarak bizleri hem duygulandırdı, hem de mutlu etti. Bu etkinliğe katkı sunan herkese teker, teker teşekkür ediyorum, her birine sağlıklı günler diliyorum. Ne mutlu bizlere ki camiada sevilen sevilen, saygı duyulan bir evlat yetiştirmişiz. Yüce Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı Cennet olsun..." diye konuştu.

Bu arada Pazar günü yapılacak final günü programı da belli oldu...buna göre Saat 14.00'de Eski Dostlar Masterler ile Bağcılar FK takımları müsabakaya çıkacak. 

Bu karşılaşmanın ardından Saat 15.45'de Merhum Halil İbrahim Soyer için Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılacak...sonrasında ise davetlilere Lokma ikramında bulunulacak.

Günün son bölümünde ise Turnuva kapsamında iki maç oynanacak...bunlardan ilki Saat 17.00'de Olimpiyatspor Masterler ile Güzelyalı Masterler takımları arasında olacak. Ardından ise günün son maçında Ortaçeşme Masterler ile Sarıyer Dragon Masterler takımları sahaya çıkacaklar.

Maçların tamamlanmasının ardından Turnuva Organizasyon Komitesi tarafından katılan takımlara Plaket Takdiminin yapılması sonrasında anlamlı etkinlik sona erecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder