21 Eylül 2022 Çarşamba

A.HİSARI İDMANYURDUSPOR İKİ TANIDIK İSMİ KADROYA DAHİL ETTİ


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da  kadroya iki tanıdık isim dahil edildi !

Yeşil-Sarılı ekipte daha önce takımda forma giyen isimlerden olan Z.Baran Tarhan ile M.Ertan Kaçav ile 2022-23 Sezonu için anlaşma sağlandı.

Her iki futbolcu anlaşmanın netleşmesinden sonra yaptıkları açıklamada yeniden Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımında forma giymekten mutlu olacaklarını söylerlerken," Türk Futbolunun efsane çınarlarından olan takımımız ile yeni başarılar imza atmak için anlaştık. Her iki taraf için de hayırlı -uğurlu olmasını diliyoruz " diye konuştular.




Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulüp Başkanı İlker Güner ise bir yandan kadronun tamamlanmak üzere olduğunu diğer yandan ise kulübe katkı sağlamak için çalışmalarının devam ettiğini hatırlatırken, " Bu süreçte kulübümüze destek olan, kampanyamıza destek olan herkese teşekkür etmek istiyoruz. Bu sezonun kulübümüz açısından başarılara sahne olmasını diliyor ve bekliyoruz. İyi bir kadromuz oldu, hazırlık maçları ile süreç devam ediyor. ilk maçımızda büyük Hisar taraftarlarını da tribünlerde yanımızda görmek istiyoruz. " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder