22 Eylül 2022 Perşembe

KAVACIKSPOR DAYANIŞMA GECESİNDE CENGİZ KURTOĞLU SAHNE ALACAK


TFF Bölgesel Amatör Liginin Beykoz temsilcisi olan Kavacıkspor unutulmaz bir Dayanışma Gecesi düzenleme düşüncesinde.


Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği Genel Kurul sonrasında Kulüp Başkanlığına Enes Kararmaz'ın geldiği Yeşil-Beyazlı ekipte heyecanlı günler yaşanıyor.

Enes Kararmaz Başkanlığındaki Yeni Yönetim bir yandan az bir zaman kala Lig maçlarına hazırlanırken, diğer yandan da Kulübe gelir sağlayacak projeleri hayata geçirmiş durumda.

Bu kapsamda Boğaziçi ekibinin müsabakalarını oynadığı Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadına alınan reklam panolarının yerleştirilmesi devam ederken, diğer taraftan ise Kulüp Dayanışma Gecesi için Bilet satışlarına da yoğunlaşılmakta.

Kavacıkspor'un Yeni Başkanı Enes Kararmaz yaptığı açıklamada, Kavacıkspor'un geleceğinin parlak olduğunu söylerken, bunun için de sabırla ama emin adımlarla ilerleyecekleri bilgisini verdi.




Kavacıkspor'un Beykoz ilçesini temsil eden tek TFF Bölgesel Amatör Lig takımı olduğuna vurgu yapan Kararmaz, " Murat Yılmaz Yönetimindeki kadromuzun bizi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok. Bölgesel Amatör Lig statüsü gereği il temsilcisi takımlara hem avantaj hem de dezavantaj anlamı taşımakta. Biz aldığımız bu bayrağı ileri, üst liglere uzanan bir sürece taşımak istiyoruz. Bunun için de kulüpler için olmazsa olmaz bir anlam taşıyan camialarından gelecek her türlü maddi-manevi desteğe de ihtiyaç duyulacağı da aşikar. Biz yönetim olarak elimizi taşın altına koyduk. Camiada bizi bu yolda yalnız bırakmayacaktır." dedi.

Kavacıkspor Kulüp Dayanışma Gecesi için işletmesini Kavacıkspor'a tahsis eden Beykoz Kıdsland Park'ın sahibi Cömert Agat'a teşekkür eden Kararmaz, katılımcıların çok güzel ve nezih bir ortamda hem hoşa vakit geçirecekleri hem de kulübü adına yardımda bulunmuş olacakları bilgisini verdi.

MEHMET ALİ TOMAR ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder